13 BORACA Za kraj godine Zrinjski osvojio 12 medalja

Taekwondo klub Zrinjski prvenstvo Herceg Bosne
Taekwondo klub Zrinjski

I trećeg vikenda za redom taekwondo klub 'Zrinjski' niže izvrsne rezultati. Naime ovoga vikenda se u Mostaru održalo otvoreno prvenstvo Herceg Bosne na kojem je nastupilo oko 250 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Iz taekwondo kluba 'Zrinjski' na tatami je izašlo 13 boraca koji su se izborili za 12 medalja od toga čak pet zlata, tri srebra i četiri bronce. Zlato je osvojio Roko Rozić koji se također našao i na prvom mjestu u ukupnom poretku kadeta b. Isti rezultat je ostvarila i Nina Golemac koja se isto tako našla na prvom mjestu u ukupnom poretku kadetkinja b. 

Izvrsnim borbama za zlato su se izborili i Petra Martinac koja je u finalu pobijedila kolegicu iz kluba Ivu Šetku, Nika Dragović i Luka Martinac koji je do zlata došao pobijedivši u dvije borbe. Srebrom su se unatoč dobrim borbama u finalu izborili Marko Šetka, Iva Šetka i Roko Baković. 

Broncu su osvojili najmlađi borci tog kluba Toma Rozić, Marin Čuljak, Ante Šetka i Luka Pandža. Postizanjem jako dobrog rezultata klub se našao na drugom mjestu u ukupnom poretku mlađih kadeta i kadetkinja te na drugom mjestu u ukupnom poretku kadeta i kadetkinja b. 

Ovo je bio zadnji turnir u ovoj godini te se nadamo da će u narednoj sezoni nastaviti nizati sjajne rezultate. Ekipu na turniru su predvodili treneri Vlatka Živkušić, Hrvoje Marijanović i David Marijanović.