ADNAN KALAJDŽIĆ "Ne idemo s bijelom zastavom, dostojno ćemo pružiti otpor "

MNK Brotnjo HFC Zrinjski
hercegovina.info

Sutra se u SRC Midhat Hujdur Hujka igra prva utakmica finala Kupa između novog prvaka FC Mostar Stari Grad Staklorad i gradskog rivala HFC Zrinjski. Bit će to prva od dvije posljednje utakmice kojima će se službeno i zatvoriti futsal sezona 2020./2021.

Momčadi susret dočekuju u različitom raspoloženju. Stari Grad slavi naslov prvaka, dok su se Plemići oprostili od društva najboljih iako su završili na osmom mjestu koje bi ih prema nekim drugim pravilima ipak trebali ostati u Premijer ligi. No, ni ta priča još nije završena što je sinoć u emisiji "Sprint" u programu RTV Herceg-Bosne kazao i predsjednik kluba Dalibor Drlje. Postoji velika mogućnost da se liga proširi za dva kluba, te da Zrinjski i Seljak iz Livna ostanu premijerligaši, što bi svakako bila dobra stvar za samu ligu.

No, unatoč svemu utakmice ova dva kluba oduvijek su izazivala posebno zanimanje i uvijek su imala posebnu draž i ne sumnjamo kako će to bit i u naredna dva susreta.

Najbolji igrač HFC Zrinjski mladi Adnan Kalajdžić kaže kako nema predaje.

"Što reći pred finalnu utakmicu Kupa BiH. Ekipa FC Mostar Staklorad je izraziti favorit u ovom dvomeču, ali mi ne idemo s bijelom zastavom. Moja ekipa će dostojno pružiti otpor u granicama naših mogućnosti. Nadamo se dobroj utakmici i prava je šteta je sto neće biti navijača da daju još veći draž ovim finalnim utakmicama", rekao je Kalajdžić za Hercegovina.info.

Nešto je o Zrinjskom rekao i trener Mostar SG Ivan Božović.

MNK Brotnjo HFC Zrinjski

"Zrinjski je mlada, ali izuzetno motivirana ekipa. Nažalost, ispali su iz lige, ali igraju finale Kupa. Sigurno je kako će dati sve od sebe da ne budu samo sudionici finala. Pokušat ćemo u prvom susretu napraviti sigurnu razliku", kazao je Božović.

Prvak je favorit, ali lopta je okrugla i u sportu je sve moguće, posebno za one koji se ne predaju, a to sigurno vrijedi za mladu momčad Zrinjskog.

Utakmica FC Mostar Stari Grad Staklorad - HFC Zrinjski igra se sutra 28. travnja s početkom u 18 sati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.