VIDEO  Zoster objavio video spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica"

Zoster, Grupa Zoster, Čovjek želi da je ptica
Zoster

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica", koja je treći singl sa njihovog novog albuma "Najgori". Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući glazbenici na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin. Video spot za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

"Prvi singl 'Kuda idu svi ti ljudi' jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, 'Treba mi keš', otkrivamo našeg protagonistu 'Najgoreg' u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem 'Najgorem', ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Sadržaj se učitava...

Album "Najgori" imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana  krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.