ŽIVE ZAJEDNO Mostarska glumica ima novu ljubav, njeno srce osvojio je stariji poduzetnik

ŽIVE ZAJEDNO Mostarska glumica ima novu ljubav, njeno srce osvojio je stariji poduzetnik
Story

Iako je zatrpana poslovnim obavezama, 33-godišnja kazališna, filmska i televizijska glumica Ornela Vištica uspijeva pronaći vremena i za ljubav.

Kako ekskluzivno doznaje magazin Story od izvora bliskoga glumici, više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama.

FOTO: Šibenski portal

Glumica je bila i u kratkoj vezi s Matom Jankovićem kada su 2018. godine viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s njime i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.

Kuhar i glumica zaljubili su se na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'. 'Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih', napisala je Ornela tada na Instagramu ne želeći ulaziti u detalje, a zamolila je sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.