ZAVODNIK 'BABO' Evo koga je prije samozatajne Zrinke ljubio Bojan Bogdanović

Bojan Bogdanović
Privatni album

Tena Mišetić potom Ornela Vištica pa Tena Mišetić i onda Zrinka Šahurić. Proslavljeni košarkaš prvo je ljubio dobro nam poznate dame, a nakon toga se 'skrasio' sa samozatajnom crnkom o kojoj se u javnosti zna vrlo malo.

Mostarac i NBA-ovac, igrač Utah Jazza Bojan Bogdanović, kako je RTL Exkluziv saznao, s djevojkom Zrinkom Šahurić čeka svoje prvo dijete. Nakon pet godina veze par se odlučio na novi korak u svojim životima, a tu vijest novinari su saznali iz njihova bliskog kruga ljudi. Nakon što se proteklo desetljeće u javnosti pisalo o njegovim vezama s brojnim ženama iz javnog života, sa Zrinkom je Bojan napravio zaokret i njihovu vezu drži u strogoj tajnosti. 

Kako oboje žive u SAD-u, rijetko ih se sreće na ulicama hrvatskih gradova, a takvim su nas pojavljivanjem počastili prije nešto manje od tri godine kada su 2019. 'uhvaćeni' u splitskom klubu gdje su se provodili i s tenisačem Matom Delićem i njegovom ženom. Dvije godine ranije, odnosno 2017., njih dvoje prošetali su dubrovačkim Stradunom, a prvo su uhvaćeni kako izlaze iz poznatog restorana. Atraktivna crnka tada je pokazala vitku liniju u crnoj kratkoj haljinici. Zrinka je, možemo to tako napisati, potpuni misterij. Nema društvene mreže, poznato je tek da su njih dvoje zajedno nekoliko godina, a kako su se i gdje upoznali, još se manje zna. Možda Bojan nije želio napraviti greške iz mladosti kada su ga povezivali s dobro znanim ženama zbog čega je punio i stupce tabloida.

Prije Zrinke markantan Mostarac ljubio je i poznatu domaću glumicu - Ornelu Višticu koja je inače rodom iz njegova kraja. Navodno su u vezi bili svega nekoliko mjeseci, a glumica je te 2012. godine za domaći magazin potvrdila: „Opet sam slobodna, no nemam namjeru više ništa komentirati“. To je rekla nakon što su je novinari uhvatili kako sama uživa na korčulanskoj plaži, bez Bojana, a pisalo se kako je navodno 'poludjela' na njega jer se opijao te su ga zbog toga izbacili iz reprezentacije.

Prije toga, kao dvadesetogodišnjak, ljubio je Tenu Mišetić, današnju zamjenicu predstojnika Ureda predsjednika Vlade. Njezino se ime pojavilo u tabloidima 2012. godine kada se saznalo da je u vezi s Bojanom, koji ju je potom ostavio zbog Ornele te joj se ponovno vratio nakon dva mjeseca. Obnovljenu vezu potvrdili su zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama. 

Bogdanović u intervjuima jako rijetko govori o svom privatnom životu, no na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s tri sestre koje su mu, uz majku i djevojku, najveća podrška u životu. A Zrinke ni na vidiku...