Zgodna djevojka mu poslala poruku, a tada je počeo pakao

viber chat prevara
viber chat prevara
... ponekad čak i bez ikakvih zadnjih namjera.

Sve je više muškaraca koji se "pecaju" u mrežu seksi prevarantkinja koje već godinama "posluju" u regiji, a nedavno je otkriveno da skupina djevojaka iz Novog Sada pomoću Vibera uzima velike sume novca od naivnih muškaraca koji su spremni da malo "šaraju sa strane".

Koliko je njih palo na prevaru je cifra do koje je nemoguće doći bilo kakvim istraživanjem, jer većina prevarenih krije svoju bruku kao zmija noge, a čak i da su spremni da je objelodane dokaza je malo, pa se sve uglavnom svodi na rekla-kazala.

Prevarantkinje su na sve mislile, pa maltene ne postoji način da završe u zatvoru, a meta njihove ucjene jesu imućniji muškarci koji su oženjeni ili su u ozbiljnim dugogodišnjim vezama.

Zgodne Novosađanke prvo targetiraju svoju žrtvu do tančina istraže detalje iz njegovog privatnog života, prebivalište, posao, preferencije, imena cijele obitelji, što u doba vladavine društvenih mreža i nije neka nauka, i kreću u napad.

Jedna od njih pusti poruku na Viberu, po principu: "Ćao Mićo/Pero, ovdje Milica sa Djetelinare, nadam se da me se sjećaš, nemoguće da si zaboravio, što se ne javljaš?"

Naravno, tko je lud da se ne upeca, još kad na fotografiji u kutu ugleda izazovnu ljepoticu, koja mu je najvjerojatno zaista poznata, jer danas sve one manje-više liče jedna na drugu: pune napućene usne, pogled, podignute jagodice, tanak nos, a ako je fotka lošije rezolucije - bingo!

Jednostavno, mora biti da je dotičnom gospodinu dama koja pokazuje interesovanje poznata, piše Kurir.

On joj se uljudno javlja, a ona pokušava da mu objasni odakle se poznaju, spominje mu imena mjesta na koja izlazi, imena obitelji, prijatelja, poslovnih suradnika i igra može da počne.

Kreće malo ozbiljniji chat, priča se zahuktava, a onda mic po mic i prevarantkinja klikne "send", a fotka koju dotični primi je, pogađate, eksplicitnog sadržaja.

Šteta je učinjena, priča se uveliko otegla, golotinja je u igri, a rijetko tko odoli i zadrži se na jednoj fotki, nego galerija kreće da se puni.

Ubrzo nakon toga, kad se skupi dovoljno materijala, ucjena kreće, a dovitljive Novosađanke traže i po 500 eura mjesečno da ne bi objavljivale prepisku, otkriva naš izvor!

Zato, pamet u glavu momci! Djevojke imaju opasan plan!