ZBOG JEDNOG DETALJA Vino iz Ljubuškog postalo tema društvenih mreža

Vino krš crni blatina Ljubuški

Proizvođač vina 'Krš Crni Blatina' iz Ljubuškog, dobio je nevjerojatnu promociju zahvaljujući neobičnom natpisu na etiketi.

Naime, pokušavajući da promovira svoj proizvod, ovaj proizvođač je u opisu otišao izvan standarda, pa umjesto uobičajenih i trivijalnih hvaljenja sorte i bačve, na boci piše: "Uz 2300 sati sunčeve svjetlosti godišnje, naše je grožđe upilo više sunca nego uredski radnik za cijeli život".

Fotografiju je na Reddit u četvrtak postavio korisnik pod nadimkom 'PlasticTone', a objavio je u potkategoriji 'rijetke uvrede' odakle je do večernjih sati stigla do same naslovne strane popularne društvene mreže, prenosi B92.

Vino krš crni blatina Ljubuški

Administratori spomenute potkategorije fotografiju su u međuvremenu uklonili jer natpis na etiketi nisu doživjeli kao neku uvredu, ali to nije spriječilo korisnike da komentiraju:

"Eto, ja sam taj uredski radnik. Kada izađem iz kuće i sjednem u svoj automobil, sunca još uvijek nema na nebu i sretan sam kada ga vidim kako zalazi dok se vraćam s posla kući".

Sa druge strane, mnogi su ovo protumačili kao provokaciju i ruganje činovnicima kojima je boravak na suncu postao luksuz.