TESLA VOZILA Prekinuli štrajk glađu jer su bili gladni

Tesla automobil unutrašnjost
Ilustracija

Dvadesetak nezadovoljnih norveških vlasnika Tesla automobila, koji su štrajkali glađu zbog kvarova na svojim električnim vozilima, prekinuli su prosvjed već nakon 24 sata.

Norveška grupa započela je štrajk glađu prije nego što je izvršni direktor Tesle, Ilon Musk stigao u Oslo na energetsku konferenciju. Vlasnici navedenih automobila zatražili su pomoć na originalan način nakon što su objelodanili niz kvarova na svojim vozilima koji nisu ispravno otklonjeni.

Neki vlasnici navode da su imali lošu korisničku uslugu, a drugi tvrde da nikad nisu dobili povratni poziv iz kontaktnog centra.

Mnoge pritužbe vlasnika nisu baš nove. Neki uočeni problemi uključuju loš kvalitet boje, hrđu, ručke na vratima zaglavljene na hladnoći i požutjele ekrane multimedijalnog sistema, prenosi B92.

Problemi sa osvjetljenjem automobila, deformirana sjedišta, nakupljanje vode u prtljažniku i smanjena snaga također su među pritužbama.

Osim na kvarove na automobilima, prosvjed se odnosio i na korisničku službu kompanije. Vlasnici kažu da ih drže na čekanju predugo – prije nego što im odgovore na poziv, a povratnih poziva uglavnom nema.

Norveški vlasnici vjerovali su da će sve biti riješeno ako na probleme skrenu pažnju Ilonu Musku. Zato su svojim vozilima ispisali poruku HELP koja se vidi iz ptičje perspektive.

Epilog: dvadeset vlasnika Tesli prekinulo je štrajk glađu nakon manje od 24 sata. Razlog: bili su – gladni.