Što žene zapravo misle o muškarcima?

sex, mladi sex, mladi sex, mladi sex, sex, sex, sex, ovisnost o sexu, seks, veze, muškarac žena, Makarska, pornić, recept, seks, seks, avantura, seks, učenje, muškarci, žene, seks, ljeto, vrućina, seks navike, orgazam, seks prakticiranje, tajna, ovisnost, ovisnost o sexu, ovisnost o seksu, iskustvo, seksualno iskustvo, žene

... Muškarci većinu vremena razmišljaju o seksu i lijepim ženama. Kada žena upozna nekog s kim ima prijateljski odnos, ne vjeruje da je to moguće. Uvjerena je da je taj muškarac prije ili kasnije želi odvesti u krevet. Te kako ne postoji muško žensko prijateljstvo. 


... Žena je tužna kada njen dragi na primjeti trud koji je ona uložila u dekoraciju njihovog doma. Jednostavno ne razumije da muškarci to uglavnom ne opažaju ili se ne posvećuju dekoraciji u tolikoj mjeri. Uvjerena je kako muškarci nemaju osjećaja za stil i ne cijene njen trud.


... Svi muškarci uživaju u opasnosti i barskim prepirkama. Po njenom mišljenju sve osobe muškog spola vole adrenalinske sportove i rizik.


Žene vole kada im posvećujete pažnju.(jlp)


... Niti jedan muškarac ne razumije ženu u potpunosti jer je uvjeren da su komplicirane, paranoične te da su preosjećajne. Svaki muškarac ima barem malo negativnog mišljenja u odnosu na žene. No ukoliko je muškarac zainteresiran za sve priče i osjećaje te sluša ženu i savjetuje ju, tada je homoseksualac.

... Žene su vrlo osjetljive pa ukoliko muškarac ne primjeti njihovu novu frizuru ili cipele osjećaju se loše. Odmah pomišljaju da ga više ne zanimaju ili da im više nisu seksi. Stoga muškarci pohvalite svoju dragu! Ali te pohvale su ponekad dvosjekli mač, jer su žene navikle da aukoliko ih partner hvali vjerojatno nešto nije uredu. Možda ima lošu vijest, da je vara?

 ... One koje imaju rado svoju slobodu i samostalne su svejedno vole kavalirsko ponašanje i nježnu pažnju. Jako joj godi da poštujete njene želje i da ju iznenadite s darovima, no oprezno! Žene ne vole muškarce koji se stalno prilagođavaju ženama i skaču na svaki njihov pogled. Više ih privlači kombinacija muškarca koji zna što hoće i koji zna postaviti granice. Ne vole papučare! Zvuči komplicirano, zar ne?

Žene vole kada se muškarac lijepo oblači i kada je uredan.(jlp)


 ... Ako je muškarac ne nazove nekoliko dana te se bude čudno ponašao, kasnije joj objasni što je. Žena odmah pomišlja kako nešto nije uredu i kako je to početak kraja njihove veze. Uvjerena je da je napravila nešto loše, da svog partnera više ne zanima ili se je zaljubio u neku drugu!

... Žene uvjerene kako se svi muškarci boje ozbiljne veze a kamoli braka i obitelji. Smatraju kako je svaki muškarac slobodna duša i radije ostaje sami ili u društvu prijatelja. Misle kako muškarci nisu zadovoljni imati samo jednu ženu nego čeznu za eksperimentiranjem.

... Žene polude kada se njihov partner nikada ne obuče lijepo i ne uredi, posebno u važnim prilikama. Pri tyome na daju važnost stilu i imidžu, nego je stvar da se muškarac uredi za nju i zato što mu  treba biti važno njeno mišljenje. Kada se ona lijepo obuče očekuje to i od vas. No kao i u svemu treba imati mjeru. Ako njen dragi u kupatilu provodi previše vremena, smatrat će ga čudakom i egocentrikom. Stoga prepustite ženi sve to oko oblačenja kako si ne bi zakomplicirali život. 

intimatemedicine.com.hr