Što to brine muškarce tijekom seksa?

Osim dobrog starog pitanja jesu li bolji od njezinog bivšeg, mnogo toga.

Unatoč činjenici da je vas je taj mačo muškarac, siguran u sebe, odvukao u krevet ne bi li vas uvjerio da je baš on najbolji, zapravo je pun straha i nesigurnosti. Četiri su stvari koje ga vrlo često brinu i o kojima razmišlja tijekom seksa:

Ruke su muškarcima u većini slučajeva briga jer ne znaju što da rade s njima dok vode ljubav. Naime, često ih brine da će staviti ruke gdje ne treba i da će zbog toga ispasti nespretni. Nakon što se opuste, ruke postaju najmanji problem.

Težina je drugi veliki problem jer ni muškarcima nije svejedno kako izgledaju kad odbace odjeću sa sebe, što je dodatni psihološki pritisak u trenutku opuštanja. Pritom one s više kilograma brine da ne budu preteški za svoju partnericu.

Orgazam je većini muškaraca cilj svakog seksa, no brine ih i kada partnerica ne doživi orgazam. Ne zbog njezinog zadovoljstva, već zbog moguće njegove pogreške. Stoga je pozitivna reakcija partnerice na muškarca itekako poželjna.

Na koncu, brine ih i sam penis koji nikada nije dovoljno velik jer uvijek može biti veći, bolji, spretniji... Pritom je svakom muškarcu itekako važno što ona misli o njegovom penisu, pa koja riječ pohvale njegovom vjernom partneru uvijek pali.

tportal / ezadar