Što ste spremne učiniti za dobar dekolte?

Prištići i ostatki odumrle kože koji se često vide kao posivjeli ten bez sjaja, čak i na grudima  nisu baš privlačni. Za lijepu kožu dekoltea najbolje ćete se pobrinuti s kombinacijom prskanja hladnom vodom, pilinga i kreme. 

Naizmjenično pskanje s toplom i hladnom vodom pospješuje cirkulaciju te će zbog toga vaše grudi djelovati poskočnije, tvrđe. Privlačnije će biti i vaše bradavice.

Piling će vam pomoću grubih zrnaca šećera ili soli odstraniti odumrle stanice. Možete kupiti industrijski ili kod kuće pripravljen piling. Nakon toga, vaše će grudi biti glatke i meke, a ako na njih stavite još i kremu odmah se i izmasirajte. 

Masaža će doprinjeti čvrstoći i ljepoti grudi. Neprijatelj lijepih grudi je i sunce, zato se odreknite beskonačnog posjećivanja solarija ili sunčanja na plaži. Prezagorena koža ionako će djelovati postarano.


Dekolte možete povećati malim trikovima

U njegu lijepih grudi možemo uvrstiti i kozmetiku pomoću koje ćete optički povećati dekolte. U jamicu među grudima stavite malo svjetlucajućeg pudera ili kreme sa šljokicama, jer će odbljesak svjetlosti dočarati izgled većih grudi. Ako idete na neku zabavu, uzmite push-up grudnjak, ali ne pretjerujte. Ako su vaše grudi zaista male, a vi zbog toga očajni, ne pretjerujte s dizanjem dekoltea, jer on radi malih grudi neće toliko uspješan.

Radije naglasite druge atribute koji baš tako izluđuju muškarce: naglasite usne, lijepa leđa, duge noge ili nešto drugo. Ako želite otići na estetsku operaciju, dobro razmislite i izaberite onu košaricu koja će biti u skladu s građom vašeg tijela. Visoke i jače građene djevojke mogu si priuštiti veće grudi. Pazite na veličinu da na kraju ne biste izgledale smiješno, a ne privlačno.


Za čvrstoću grudi treba vježbati

Potražite i neke vježbe koje će učvrstiti vaš prsni koš. Bitno je da vježbom učvrstite cijelo tijelo, jer u suprotnom rezultat neće biti zadovoljavajući. 

Osobito je bitno pravilno držanje tijela koju ćete postići vježbama za zdravu kralježnicu, jer ona je potpora grudima. Za vježbanje pripremite sportski grudnjak tako da vaše grudi  tijekom vježbi ostanu fiksirane. 

S tim ćete izbjeći obješene grudi. Ženama s većim grudima, za bolji san preporučamo jastučiće koje si namjestite ispod grudi. Iako je recept za lijepe grudi vrlo jednostavan, trebate ostati svjesne da starenje i trudnoća rade svoje i da je normalno da grudi s vremenom gube elastičnost.