Sedam činjenica koje niste znali o guzama!

teaser, Iggy , jennifer-lopez, guze, velike guze, fetiš šamaranja guze, estetska kirurgija, implatanti, Jenifer lopez, celulit, dijamantni prah
Ovog puta, želimo vam pojasniti nekolicinu zanimljivih činjenica koje spadaju u "opću kulturu", a možda ih do danas niste znali. Guze su vrlo popularne u svim modernim video spotovima, filmovima i kazališnim predstavama. Najgledaniji su objekt na ženama, tj. ne možemo odlučiti da li nas privlači više dobra guza ili dobar dekolte, no to valjda ovisi o osobnim preferencijama. No, guze su svejedno zakon! Proslavile su ih Jennifer Lopez, Kim Kardashian i naravno, Nicki Minaj u svojem odličnom twerking spotu "Anakonda", koji obara rekorde gledanosti seksepilom i divljim scenama od kojih muškarcima sline cure. No, krenimo mi s činjenicama!

7. Zdravo je imati veliku guzu!

U tijelu, postoji više vrsta masnih naslaga. No, istraživanja su pokazala kako masne naslage na trbuhu izrazito povećavaju rizik od dijabetesa i ozbiljno pospješuju srčane bolesti, što je briga mnogih muškaraca. Ista stvar se ne može reći za žene s velikim guzama. Ako uzmemo činjenica da žene duže žive, možemo jednostavno zaključiti kako su velike guze zdrave! Možda je to čak i razlog zbog kojeg žene imaju duži životni vijek.

6."Twekanje" zapravo nije riječ

Iako ju cijeli svijet zna, iako ju je Miley Cyrus popularizirala svojim kontroverznim nastupom na VMA nagradama, ta riječ još uvijek nije službeno uvrštena u Oxfordski rječnik. No, obzirom na popularnost i gledanost svega što ima riječ twerking u naslovu, poput odličnog Ruskog twerking spota, morat ćemo se još malo strpjeti kako bi sve bilo službeno.

5. Gluteus je dio najveće i najsnažnije mišićne grupe

Tko bi rekao da prekrasni oblik ženske guze zapravo skriva dio najmoćnije mišićne skupine ljudskog tijela! Gluteus maximus, inače poznat kao guza, je povezan s nekolicinom bližih mišića i kosti koji su zaduženi za kretanje kukova i bedra. Bez gluteusa, ne bih se mogli dići iz sjedećeg položaja, niti bi mogli hodati po stepenicama. Osim toga, ne bih mogli uživati u odličnoj Jen Selter koja je jedna od glavnih razloga zašto djevojke današnjice rade sve više čučnjeva i zašto je Joga postala ponovno jako popularna.

4. Operacije na guzi i implantati za guze su jedni od najpopularnijih zahvata u plastičnoj kirurgiji

Tko bi rekao, zar ne? Mislili ste da se radi o zatezanju lica, korekciji nosa ili transplantaciji kose? Ne. Prvo, implantati za grudi. Drugo, guze. Treće? Usne. Ovisno o tome što vam se više sviđa, ne možete biti toliko nezadovoljni ovim rasporedom "nadogradnji" na koje se djevojke nezadovoljne svojim izgledom odlučuju. Što se nas tiče, prirodno je najbolje, no postoje raspoloženja u kojima je sve moguće, a maštovitost i želja za istraživanjem jednostavno nas tjera da isprobamo sve što se može ponuditi. Od vas samo tražimo da ne diskriminirate djevojke koje žele izgledati ljepše i privlačnije. One to žele za nas!

3. Spankofilija je naziv za fetiš šamaranja guze

Moderne žene vole i pročitale su sve jednu knjigu. 50 nijansi sive. Hvala bogu na toj knjizi i na očitoj popularizaciji BDSMa. No, što je to toliko uzbuđujuće ženama da vole da im se guze šamaraju? Što je to što ih tjera da nas vežu, da nas grebu, grizu i maltretiraju za vrijeme vođenja ljubavi? Muškarci su nježna bića, željni su mirnih dodira, tihih šaputanja na jastuku, cjelonoćnih maženja i imaju problema s grubim seksom. Khm, da. Lažemo. Samo rokaj.

2. Neke kornjače dišu na guzicu

Majka priroda stvarno ima dobar smisao za humor. Ili je to samo u slučaju što se tiče kornjača. Uglavnom, osim što neke vrste žive duže od 200 godina, kornjače skrivaju još jedan vrlo zanimljiv talent. Što su se majci prirodi zamjerile, nije nam jasno, no dala im je mogućnost da dišu kroz kanal između guzova. Zapravo, guzica od kornjače nosi naziv "cloaca" te predstavlja kanal kroz koje kornjače vrše nuždu i polažu jajašca. Uz to, mogu i disati. Vrećice na kraju kanala se napune i omogućuju pristup kisiku mikro žilicama. One mogu disati, a mi se možemo smijati. Katastrofa.

1. Pokazivanje guzice u javnosti je starije nego što mislite

Sigurno ste i vi u jednom dijelu svojeg života imali iskustva s ovim čudnim fenomenom koji obuzima ljude pod utjecajem alkohola. "Mooning", iliti prikazivanje guzice u javnosti s nama je odavno. Samo se sjetite svih tih filmskih scena u kojima naš junak kroz otvoreni prozor na automobilu pokazuje svoju guzicu slučajnim prolaznicima. No, jeste li znali da se pokazivanje guzice koristilo kao oblik uvrede još za vrijeme Rimskog carstva? Prvi zabilježen slučaj pokazivanja guzice je bio Rimski vojnik koji je svoje guzove pokazao grupi Židova u prolazu. Navodno je i "ispuštao plinove", no taj dio uvrede se do danas nije zadržao. Zanimljivo je to, što je ovaj događaj zabilježen po onome što je slijedilo. Više od tisuću ljudi poginulo je u jednom od najkrvavijih dvoboja Rimljana i Židova koji je izgleda započeo dobro naciljanim prdežom.

macho.hr