Sat vremena seksa s manekenkom- 100 eura!

Slobodan Dubaić, uhićen u u operativnoj akciji Domenico, sumnjiči se da je tijekom 2008. i 2009. bogatoj klijenteli podvodio četiri hrvatske državljanke u dobi od 22, 27, 26 i 29 godina, dvije državljanke BiH starosti 23 i 24 godine te 23-godišnju srbijansku državljanku.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o iznimno atraktivnim djevojkama, među kojima su i manekenke. Djevojke su navodno na prostituciju bile prisiljene, a nije iskuljučeno da su neke od njih bile i otete.

Dubaić, koji je rodom iz Bjelovara, ali dulje živi u Zagrebu, već je otprije poznat policiji zbog organiziranja mreže međunarodne prostitucije. Već je jednom uhićen i to u srpnju 2007. kada je uz pomoć Lecija Matešića (45) dolazio do talijanskih državljana dubljeg džepa kako bi im osigurao žensko društvo i zabavu na jahtama.

Prema istom je načelu Dubaić i ovaj put razvio svoj "biznis". No sada su u pitanju bili gosti koji su odsjedali u zagrebačkom hotelu Westin. Kako bi im se približio imao je pomagača na recepciji- Ivana Šarića (40).

Krim obradom je utvrđeno kako je on povezivao goste iz hotela s Dubaićem, koji je nakon toga u hotel dovodio djevojke, a Šariću davao 50 eura za "uslugu".

Mimo gostiju hotela, utvrđeno je obradom, Dubajić je pronalazio klijente i na temelju svojih poznanstava, prijateljskih i poslovnih veza te preporuka osoba kojima su djevojke ranije pružale seksualne usluge. Među klijentima se, neslužbeno doznajemo, spominju imena zagrebačkog jet-seta, sportaša i biznismena. Automobilom je razvozio djevojke na dogovorena mjesta, na kojima su one seksualno zadovoljavale mušterije.

Zaradu je dijelio s djevojkama popola, a cijena jednosatnih seksualnih usluga iznosila je stotinu eura. Za cijelu noć klijenti su morali platiti i do 600 eura, piše Večernji list. Policija procjenjuje da je zagrebački svodnik tijekom dvije godine bavljenja međunarodnom prostitucijom došao do 1,8 milijuna kuna.

Dvojica osumnjičenika u noći na utorak, uz kaznenu prijavu, prepraćena su istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda. Dan prije ispitane su i dvije djevojke, strane državljanke, kojima je dežurni sudac Prekršajnog suda odredio izgon iz Hrvatske.

Net.hr