FOTO/VIDEO  Potpuno GOLA žena ušla u trgovinu, pogledajte kako su ljudi reagirali

gola
Prirodnu ekspresiju vlastitog tijela, iz nepoznatog je razloga, odlučila demonstrirati jedna žena u poljskom gradu Krakov, prenosi miror.

Stoga je potpuno gola ušla u trgovinu, stala u red i čekala. Kada je došao njezin red, kupila je sendvič, izašla iz trgovine i udaljila se u nepoznatom smjeru - jednako tako gola kao i što je i ušla.

Inače nije uobičajeno da europskim ulicama tumaraju goli ljudi, naročito ako uz to izgledaju još i donekle normalno, pa je bilo za očekivati da će njezina putena pojava izazvati barem neke reakcije. Međutim, reakcije su u pravilu izostale.

Muškarac koji je stajao u redu iza gole žene, podigao je pogled prema stropu i nije joj želio davati pažnju. Prodavačica isto tako, prodala joj je sendvič kao da ga prodaje obučenoj osobi.

Samo je jedna osoba, vlasnik snimke koja se nalazi u priloženom videu, smatrala da događaj treba ovjekovječiti kamerom i pokazati ga cijelom svijetu.

 

'Vani je bilo prilično vruće, više od 30 stupnjeva. Ali više od golotinje me iznenadilo to što su se svi ponašali kao da je to normalno', rekao je Cezar Zawadzki (34) koji je snimio događaj.