Plastični kirurzi u Bosni: Povećavamo grudi u po' cijene, za samo tisuću i po' eura!

muškarci, grudi, povećanje grudi, silikoni, grudi, inteligencija, govor, žene, grudi, grudi, greške, najveće pogreške
Privatna kirurška klinika "Bosanes" iz Sarajeva tako je odlučila damama zainteresiranim za ugradnju umetaka ponuditi da taj zahvat po cijeni do tri tisuće konvertibilnih maraka (tisuću i pol eura) umjesto ubičajenih šest tisuća KM (tri tisuće eura), prenosi Dnevni avaz.

Vlasnik klinike Mirsad Alić, specijalist anesteziologije i reanimacije, tvrdi kako je riječ o iznimno povoljnoj ponudi jer bi, primjerice, u Hrvatskoj takva intervencija stajala sedam i pol tisuća KM (nešto više od tri tisuće i 800 eura).

"Rasprodaja" implantata za grudi u ovoj sarajevskoj klinici počela je u ožujku i planirano je da traje do kraja svibnja no Alić se žali da unatoč povoljnostima koje nudi posao baš i nije "krenuo" jer su se javile samo dvije pacijentice koje su se i podvrgnule operaciji.

"Imamo mnogo poziva zainteresiranih žena koje bi se podvrgnule ovakvim zahvatima no njihov dolazak izostaje", kaže Alić te zaključuje da je i cijena od tisuću i pol eura za većinu zainteresiranih u BiH previsoka.

"A u stvari se naplaćuju samo potrošni materijal, troškovi amortizacije i cijena implantata", žali se Alić, tvrdeći kako kirurzi, anesteziolozi i medicinske sestre ovakve zahvate zapravo rade besplatno. Uz to, umeci koje koristi imaju i doživotno jamstvo odnosno ne postoji opasnost od njihova pucanja.