Plastični kirurzi u Bosni: Povećavamo grudi u po' cijene, za samo tisuću i po' eura!

Plastični kirurzi u Bosni: Povećavamo grudi u po' cijene, za samo tisuću i po' eura!
Privatna kirurška klinika "Bosanes" iz Sarajeva tako je odlučila damama zainteresiranim za ugradnju umetaka ponuditi da taj zahvat po cijeni do tri tisuće konvertibilnih maraka (tisuću i pol eura) umjesto ubičajenih šest tisuća KM (tri tisuće eura), prenosi Dnevni avaz.

Vlasnik klinike Mirsad Alić, specijalist anesteziologije i reanimacije, tvrdi kako je riječ o iznimno povoljnoj ponudi jer bi, primjerice, u Hrvatskoj takva intervencija stajala sedam i pol tisuća KM (nešto više od tri tisuće i 800 eura).

"Rasprodaja" implantata za grudi u ovoj sarajevskoj klinici počela je u ožujku i planirano je da traje do kraja svibnja no Alić se žali da unatoč povoljnostima koje nudi posao baš i nije "krenuo" jer su se javile samo dvije pacijentice koje su se i podvrgnule operaciji.

"Imamo mnogo poziva zainteresiranih žena koje bi se podvrgnule ovakvim zahvatima no njihov dolazak izostaje", kaže Alić te zaključuje da je i cijena od tisuću i pol eura za većinu zainteresiranih u BiH previsoka.

"A u stvari se naplaćuju samo potrošni materijal, troškovi amortizacije i cijena implantata", žali se Alić, tvrdeći kako kirurzi, anesteziolozi i medicinske sestre ovakve zahvate zapravo rade besplatno. Uz to, umeci koje koristi imaju i doživotno jamstvo odnosno ne postoji opasnost od njihova pucanja.