Kada me dečko ostavio jer sam povećala grudi, bila sam u teškom šoku

Kada me dečko ostavio jer sam povećala grudi, bila sam u teškom šoku
Barem kada je riječ o ljubavi.

Kako je ispričala za portal Wihmn.com, od puberteta je žalila zbog svog "dječačkog tijela", odnosno, željela je obline koje nije imala.

Sanjala je o operaciji grudi kako bi se osjećala ženstveno i to je čvrsto odlučila i napraviti. Prije godinu dana upoznala je muškarca za kojeg je vjerovala da je onaj pravi, no ipak je u konačnici ostala bez njega. I to zbog gradnje silikonskih implatanata u grudi.

- Sitne sam građe i oduvijek sam željela imati obline koje nisam imala. Upoznala sam muškarca kojem moja tjelesna građa nije bila odbojna. No, ja sam htjela biti u mogućnosti nositi bilo koji komad odjeće, a ne vagati što će mi pristajati s obzirom da nisam imala dekolte kakav sam željela - rekla je Lizzie.

Michael je bio zabavan, duhovit i smatrao je Lizzie privlačnom ženom. Volio ju je zbog nje, njenog karaktera, a ne njenog tijela na kojemu je ona, kako se čini, vidjela nedostatke.

Maštala je o njihovoj zajedničkoj budućnosti, braku, obitelji. Nakon šest mjeseci veze, naslijedila je novac od bake koja je preminula te ga je odlučila iskoristiti za ostvarenje svoje dugogodišnje želje.

Baka joj je na samrtnoj postelji poručila kako želi da s tim novcem Lizzie napravi nešto za sebe.

"Napravi nešto zabavno, provedi se i potroši ih na sebe kako želiš." Lizzie je dogovorila pregled kod estetskog kirurga i dogovorila termin za željenu operaciju. Nakon operacije bila je jako zadovoljna rezultatom i svojim novim grudima.

Svom dečku je rekla kako se ne mogu vidjeti neko vrijeme jer je "ima gripu", a kada su se konačno vidjeli, Michael je bio u šoku. Ispričala se što mu je lagala da je bolesna i pojasnila da je to naprosto morala učiniti.

Iako se činilo da je prihvatio njezine nove grudi, rekao joj je da se osjeća tužno što je morala napraviti nešto takvo da bi se osjećala ženstveno. Njemu je bila lijepa ionako.

I čini se kako je Michaelu zaista bila ljepša prije operacije jer su se vidjeli svega još nekoliko puta nakon operacije te je uslijedilo ono čega se Lizzie pribojavala. Bio je to kraj njihove veze.

Michael je volio ženu koja se dobro osjećala u svom tijelu i imala dovoljno samopuzdanja, a njen potez promijenio je njegovo mišljenje i osjećaje prema njoj i veza je pukla.