Pismeni uradak učenika osnovne škole, nasmijao cijelu regiju

Upravo je takav stil, osnovca iz Srbije, koji je napisao 2008. godine pismenu zadaću, vjerojatno ne sluteći da će je pročitati veliki broj državljana njegove zemlje, ali i država u susjedstvu. Okomio je se na nepromjenjivost stvari i na učiteljicu.

Pismene zadaće često znaju biti svojevrsni komedijaške ulomci, osobito kada se radi o osnovnoškolskom uzrastu. Upravo je takav rad učenika osnovne škole iz Srbije, koji je 2008. napisao 'oštar' pismeni rad, ne sluteći da će ga pročitati veliki broj stanovnika njegove zemlje, ali i nekoliko susjednih. Pročitajte kako se osnovnoškolac okomio na konstantnost stvari i svoju učiteljicu, u uratku koji objavljuje Kurir. Kao i uvijek dobio je trojku, ali od nas peticu za smijeh koji nam je izmamio.

Tema: Moj najljepši dan na svijetu u životu

Teško je odlučiti se za najljepši dan. Bilo ih je tako mnogo ali ipak mislim da je to bilo na Uskrs prošle godine. Ili je to bio Božić?

Nije važno.

U stvari, što je uopće bitno kad ću u svakom slučaju dobiti trojku na pismenom? Uvijek dobijem 3, još od petog razreda. Mislim da profesorica ni ne čita sve moje zadatke ...

Siguran sam u to jer sam nekoliko puta napisao odlične radove pa ipak dobio trojku.

Hajde da provjerim.

Ako ovo čita, profesorica će nekako morati reagira. Peticu mi neće dati sigurno. Ali makar keca? To bi učinila sa zadovoljstvom. Ako ovo nije dovoljno, reći ću da je ona jedna ružna, odvratna žena.

I jako glupa!

Kao da je Milorad Pavić jedini pisac na svijetu. Siguran sam da ništa novo nije pročitala u zadnjih deset godina.

A tek kako je ružna!

Na kraju, hoću da kažem da mi je tog dana bilo toliko lijepo da sam cijele noći sanjao lijepe stvari!

kurir.rs