Pijana Nives Celzijus vrijeđala policajce

Nives Celzijus, zanimljivosti, sexy, mladi sex

Zagrebački su policajci, naime, u Prilazu Gjure Deželića oko 3.50 ujutro zaustavili Mercedes zagrebačkih tablica, kojim je upravljala N. Kos, a nakon što su je zamolili da im pokaže prometnu i vozačku dozvolu, Nives je izašla iz automobila i napravila incident.

Vidno pripita supruga Dine Drpića na policijske je djelatnike počela vikati, a izrekla je i niz uvreda, nakon čega se vratila na suvozačko mjesto i odbila ponovno izići. Policajci su Nives dok je vikala upozoravali da se smiri, a kako nije htjela napustiti automobil, izvukli su je i odveli u policijsku postaju Centar.

Pjevačica je tamo, prema informacijama, odbila testiranje na alkohol. Usto, sa sobom nije imala ni osobnu iskaznicu, što se sankcionira novčanom kaznom.

- Nemam nikakvih komentara i ne želim o tome govoriti - kratko je odgovorila dizajnerica Nataša Kos koja nije bila raspoložena za davanje objašnjenja o nezgodi koju su prouzročile u središtu Zagreba.

Nives i Nataša, prije nego što su završile u policijskoj postaji, zabavljale su se u elitnom Posh baru, čija je vlasnica Snježana Mehun. Nives je tamo bila angažirana kao “poznata konobarica”. Pjevačica je, osim konobarenja, u baru plesala s prijateljima i pila koktele.

jutarnji list