Otkrivena grobnica puna izvanzemaljaca?!

izvanzemaljci, izvanzemaljci, roswell, izvanzemaljci, silovanje, istraživanja

Proučavajući ruandske džungle, izvjesni švicarski antropolog Hugo Childs i njegovi suradnici navodno su prije nekoliko dana pronašli grobnicu s čak dvije stotine izvrsno očuvanih tijela izvanzemaljaca!

Vijest o potencijalno senzacionalnom otkriću među prvima je prenio novinar portala Weekly World News, koji je zahvaljujući kolegama iz Kigalija uspio doći i do izjava tog švicarskog istraživača.

"Da, točno je da smo pronašli grobnicu s otprilike dvije stotine tijela izvanzemaljaca. Lokaciju ću otkriti tek nakon što dovršimo iskop, no uvjeravam da svijet za koji dan više neće biti isti", rekao je Childs, pa prepričao do kojih je spoznaja zasad došao sa svojim kolegama:

"Prema prvim analizama tkiva i tla, tijela tih bića su na tom mjestu zakopana prije otprilike šest stotina godina. Na području zasad nije pronađen kakav leteći objekt, pa možemo samo nagađati odakle su ta stvorenja stigla i što ih je ubilo."

Childs je bića opisao kao viša i mršavija u odnosu na ljude, te dodao da su najvjerojatnije komunicirala pomoću telepatije jer ni na jednom tijelu nije pronašao oči, nos ili usta.

Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz.

Net.hr