Odrekla se kćeri preko novina: Ogovara me gdje god se pojavi

odrekla , majka, kćerke, podravina

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila se preko novina odreći svoje 34-godišnje kćeri Blanke. Već dvije godine između njih dvije traju sukobi, piše Podravski list.

– Ona je 'okrenula' mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kći. Izjavu o odricanju od kćeri dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno 'izbriše' kao moja kći – kaže Slavica Plantić.

Kap koja je prelila čašu, dodaje Slavica, stalne su laži u sudskim sporovima koje je Blanka pokrenula protiv nje, kao i činjenica da ju je prije godinu dana “istjerala” iz kuće u kojoj je Slavica živjela sa suprugom.

Trudi se pretvoriti mi život u pakao

– Iz dana u dan Blanka se trudi pretvoriti mi život u pakao. Problemi su krenuli kad se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imat ću barem moralnu zadovoljštinu, a svi naši poznanci sad mogu saznati da sam se javno odrekla svoje kćeri i da ona za mene više ne postoji – zaključila je Slavica Plantić.

Blanku Plantić ističe da bi se ona i njen otac zapravo trebali odreći Slavice zbog svega što je učinila.

– Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kojeg je pokrenuo razvod i zatražio je da se mama više ne vodi na našem kućnom broju – kaže Blanka za Podravski list.