Nepoznati muškarac joj poslao sliku penisa, dobro mu je smjestila da ga nauči pameti

tara
Iako se mnogi potajno nadaju da će preko neke aplikacije upoznati ljubav svog života, puno se češće dogodi da naletite na nekog tko je u potrazi za avanturom. Upravo to se dogodilo mladoj Britanki Tari Natashi.

Dvadesetšestogodišnjakinja iz Londona je u jedan ujutro preko Snapchata dobila poziv na "druženje". Nepoznati muškarac joj je poslao dvije fotografije, na jednoj je bilo njegovo lice, a na drugoj penis. Nakon toga ju je direktno pitao je li raspoložena za seks.

Tara se nije dala smesti ovom potencijalno neugodnom situacijom i nastavila razgovor.

Pitao ju je gdje živi i je li sama, na što mu je napisala da živi s cimericom koja bi se, također, htjela uključiti u njihovu avanturu. On je na to odmah pristao i zatražio adresu.

Tada se Tara odlučila našaliti na njegov račun i poslala mu adresu Buckinghamske palače. Mislila je da će odmah shvatiti o čemu se radi, no ispostavilo se drugačije.

Muškarac se, zaista, odvezao do navedene adrese, za što mu je trebalo četrdesetak minuta, a na odredištu su ga dočekali naoružani čuvari.

I dalje se nije dao smesti, nastavljajući joj slati poruke da mu objasni gdje je jer ga čuvari tjeraju od tamo. Čak i kad mu je poslala sliku nasmijane kraljice, nije odustajao.

Kada je napokon shvatio da od seksa nema ništa i da je nasamaren, jako se razljutio i počeo joj prijetiti.

- Nije mi palo na pamet da će, zaista, doći. Mislila sam da će proguglati adresu i odmah shvatiti o čemu se radi. Zaprepastilo me kako muškarci misle da su žene tako lake - zaključila je Tara.

Nije joj žao zbog toga što je učinila, smatra da je takvo ponašanje nedopustivo.