Ne trčite za muškarcem, stiže drugi!

Romansu na "ekstreman" način prve su počele prakticirati Njujorčanke, no sad se širi kao epidemija među ženama, a glavni zakon je: ne trčite za njim, stiže drugi.
Također, ništa manje važno pravilo je prići muškarcu a da on vjeruje kako je on zavodnik. Kao primjer odličnoga ženskog "upada" američka novinarka Ashley Pearson navodi slučaj svoje prijateljice.
Na zabavi joj se svidio zgodan muškarac. Prvo je bezuspješno pokušavala uloviti njegov pogled. Slučajno je čula da ga oslovljavaju s Paul. Prišla mu je i pitala: "Ti si Paul, zar ne? Moram priznati da ne znam odakle te znam."
On ju je zbunjeno pogledao i odgovorio: "Ne znam ni ja, ali i ti si meni poznata." Proveli su večer zajedno i nastavili izlaziti. Kad mu je priznala da se pretvarala da ga zna, bio je oduševljen i polaskan.

Postavite pitanje, a on, gle čuda, nestane
- Ne zovite ga nekoliko puta na dan na mobitel.
- Ne ispitujte ga što je radio noć prije.
- Ne kopajte po njegovoj prošlosti i bivšim vezama.
- Ne zanemarujte prijatelje i svoje osobne hobije.
- Ne otvarajte temu - "Kamo ide naša veza".
- Ne pitajte ga - "Jesam li debela?" ili "Voliš li me?".

Pustite ga da bude pravo muško
Ako ste igrali prema pravilima i on vas je pozvao van, pitanje je kako se ponašati na prvom spoju. Pustite da vas on časti jer je privilegija muškarca da se pobrine za svoju odabranicu. Uostalom, vi ste sigurno potrošili na frizuru, make up i možda neki novi modni detalj ili cipele.

Umjesto tugovanja, flertujte s drugima
Dobro je imati uvijek nekoliko udvarača oko sebe kad još niste u čvrstoj vezi. Ako vas ne nazove Ivan, kao što je obećao, umjesto da tugujete ispred TV-a, možete flertovati putem e-maila s Markom. Malo zdravog flerta dobro je za vaš osjećaj samopouzdanja i otvara vam više opcija.

Tri tipa muškarca od kojih trebate bježati
Podvojen muškarac u jednom trenutku vas želi oženiti, a u drugom nije siguran ni je li spreman za vezu. Muškarac koji se panično boji bilo kakvog vezivanja i brak mu je tabu tema. Ženskar koji se okreće i komentira svaku ženu pokraj koje prođe. Bježite od takvih jer će vas samo izludjeti.

Kako ću znati da je on pravi za mene
U vezi postoje tri razine problema. Ako hrče, to je manji, “tehnički” problem. Pravi izazov je teži problem, ali kojim se možete nositi, primjerice, ako puši. No ako je ovisnik o kocki ili alkoholu, tu već treba na vrijeme povući crtu i, prije nego se zaljubite, reći - doviđenja!