FOTO/VIDEO  Mostarski B-Dance novim video spotom poručuje 'Nasilju kaži NE'

spot, Plesni studi B-Dance
PR

Plesni studio B-Dance iz Mostara s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi video spot za autorsku pjesmu istoimenog projekta "Nasilju kaži NE".

Svjesni činjenice da je nasilje, bilo kojeg oblika, svakodnevno prisutno u svim okruženjima i da sa sobom nosi teške posljedice u kratkoročnoj i dugoročnoj perspektivi razvoja djece i mladih plesni studio B-Dance odlučio je reagirati i ove godine i nastaviti svoj projekt povodom obilježavanja „Dana ružičastih majica“ edukativnim video spotom i pjesmom te ukazati na važnost borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Tekst i glazbu, za veselu pjesmu kojom se želi osvijestiti važnost prevencije vršnjačkog nasilja, napisala je predsjednica plesnog studija B-Dance i glazbenica Željka Zovko dok je aranžman djelo producentskog dua Unanimo. Pjesmu izvodi vokalno plesna grupa B-Stras koja je također dio ovog uspješnog plesnog kolektiva.

Video produkcija povjerena je Danieli Antičić, inače plesačici B-Dancea, koja je sav materijal snimila i montirala u jednu sjajnu edukativnu plesnu priču. Kadrovi video spota snimani su na više lokacija u Mostaru te ovim putem idu zahvale osnovnoj školi Ilija Jakovljević, Sportsko rekreativnom centru „Radobolja“ te „Arena Kids igraonici“ na ustupljenom prostoru za snimanje. Akteri video spota su plesači i pjevači PS B-Dancea.

Inače, plesni studio B-Dance već četrnaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine i ovo je njihov već treći projekt u sklopu obilježavanja Dana ružičastih majica.

Sadržaj se učitava...