LJUBITELJI KAVE 'Vienna Coffee Festival 2020' održava se u siječnju

kava, ljubitelji kave, Beč, festival

Festival kave je nagrađivani događaj, a prozvali su ga najmodernijim događajem u Europi. Okupiti će od 10. do 12. siječnja 2020. godine ljubitelje kave u Beču. 

Osim što nudi brojne degustacije, gosti se mogu okušati, odnosno natjecati u kuhanju kave dok festival upotpunjuju brojni koncerti bendova. Također organizatori nude i masterclass obuke u pripremanju čudesnog napitka.

"Vienna Coffee Festival 2020" održava se u krugu čuvene pivare "Ottakringer" i u ukupno šest sajamskih hala će između ostalog posjetiteljima ponuditi i besplatno tetoviranje nekih od tematskih motiva.

Zvijezda festivala je Tim Wendelboe, koji je osvojio prvo mjesto na svjetskom natjecanju barista, a koji u Kolumbiji uzgaja, prži i melje kavu.

Pored toga tu su i pune šoljice iz Švicarske, Austrije, Belgije, Holandije, Engleske, i najveći trgovci kafe iz SAD-a. Koncerti, prezentacije najnovije opreme za pripremanje napitka, pa čak i tematske izložbe umjetnina od kave će objediniti sve poznavatelje, ali i ljubitelje te zavodljive arome, priopćeno je iz Mreže za međunarodnu komunikaciju Grada Beča, Eurocomm-PR Sarajevo.