Krotitelj tigrova u Hamburgu pao, tigrovi ga izgrizli

krotitelj tigrova

150 ljudi platilo je između 90 i 130 eura za kartu, ne očekujući da će se manifestacija na samom početku pretvoriti u krvavi obračun. 28-godišnji krotitelj tigrova Christian spotaknuo se u kavezu, što je automatski potaklo instinkt za ubijanjem kod bengalskih tigrova.

Christian nije imao šanse

Tri od pet tigrova odmah je napalo krotitelja, koji nije imao šanse protiv moćnih životinja. Tigrovi su ga izgrizli po glavi i gornjem dijelu tijela, te mu odgrizli ruku. Šokirani posjetitelji sve su morali gledati, jer pomoć nije došla dovoljno brzo. "Izgledalo je kao da se igraju sa svojom lovinom", rekao je jedan posjetitelj.

Drugi krotitelji ipak su uspjeli velike grabežljivce otjerati nazad u kaveze prije nego što su ubili Christiana. Nesretni krotitelj odveden je u bolnicu, i podvrgnut operaciji. Liječnici se i dalje bore za njegov život.

Situacija podsjeća na događaj iz 2003. godine, kad je omiljeni tigar jednog od dvojca američkih mađioničarskih superzvijezda Siegfrieda i Roya također imao trenutak krvoločnosti. Tigar je napao Roya, a mađioničaru je od onda oduzeta cijela jedna strana tijela.

index.hr