Kako ženu navesti na seks?

Možda su se neki već uvjerili da rečenica poput "ja bih se seksao" nije uvijek učinkovita i da je ponekad potrebno više se potruditi kako bi svoju dragu naveli na valjanje ispod plahti.

Na svu sreću, ima načina i tehnika kako da muškarac ispadne Casanova te da se ona smekša, spremno raširi noge, uzbuđena i željna seksa.

Servirajte joj koktel
Većina žena voli piti koktele. Naučite kako se rade kokteli i zavedite je, ali ne mislimo na to da je napijete. Napravite joj seksi koktelčić, neka se opusti i neka se osjeća posebno. Ona će biti impresionirana vašim vještinama za koje nije znala.

● Spoznajte moć cvijeća
Kada ste vašoj dragoj zadnji put poklonili ružu? Ili još bolje, jeste li ikada svojoj dragoj poklonili ružu? Možda smatrate da se cvijeće kupuje samo kada idete na groblje ili se ne vidite u takvim akcijama jer ste vi ipak muško, ali shvatite već jednom da žene vole kada dobiju cvijeće. U ovom slučaju veličina nije bitna, ne morate je iznenaditi ogromnim buketom, bit će dovoljna i jedna crvena ruža.

● Dajte joj do znanja što sve možete napraviti rukama
Masaža može biti jako dobra predigra. I zato priuštite joj nevjerojatnu masažu nakon koje će biti zainteresirana za još akcije. Nabavite eterična ulja za masažu i pokažite joj što sve možete s rukama. Obratite posebnu pažnju na njezin vrat, ramena, leđa i stopala. Povremeno je iznenadite i s poljupcima, a dajte joj do znanja i da vam nje nikada nije dosta. Ako se žena s muškarcem osjeća dobro, htjet će ga još i više.

Priuštite joj obrok iznenađenja
Rutina pravljenja ručka ili večere ženama može postati dosadna. Muškarac bi se trebao pobrinuti za to da se sjeti iznenaditi je, izvesti na večeru, organizirati piknik u prirodi ili barem dočekati ponekad s večerom. Malo povremene romantike nikome ne škodi. Kada su duže vrijeme zajedno muškarci se opuste, zaborave da ženu treba i dalje zavoditi.

Ponekad je dobro zaobići rutinu. Nitko nema ništa protiv ugodnih iznenađenja. Ako je žena zadovoljna i muškarac će biti, i obrnuto. U vezi se treba truditi, savjetuje stručnjakinja za seks i veze Yvonne K. Fulbright.

(Net)