Jeftine ideje za zavbavne spojeve

Želja vam je izvesti ju u fini restoran na večeru ili na neko posebno mjesto ali za to nemate novaca. Neka vas ne brine to što je ne možete izvesti na skupi spoj. Pročitajte par ideja kojoim ćete oduševiti izabranicu i priuštiti joj nezaboravno vrijeme gotovo besplatno!

Budite originalni

Razmislite, gdje još nikada niste bili na spoju nađite neko mjesto u prirodi gdje ste već bili i lijepo je. Kupite bocu vina, nekoliko grickalica, ponesite dekicu ipovedite je na čudesno mjesto. Jednostavno, romantično i jeftino. Dvoumite se hoće li je to očarati? Provjerite!

Rekreacija je primjerena za spoj

S tim ne mislilmo na rekreaciju i vježbu u krevetu, nego uživanje na svježem zraku. Pozovite ju na vožnju s biciklom, izaberite ne predugu rutu, radite pauze okrijepite se, zadnja postaja neka bude neka klupica u prirodi ili parku. Otvorite butelju vina i uživajte u zalasku sunca! Ovaj savjet možete iskoristiti u toplijim danima, sada po zimi je povedite na šetnju po snijegu ili je odvedite na neko sniježno brdo na sanjkanje.
Ponekad se užitci skrivaju u svakodnevnim stvarima. (jlp)

Pokažite joj svoju nježnu stranu


Ponosan ste vlasnik četveronožnog ljubimca? Žene uglavnom vole muškarce koji imaju životinje zato iskoristite svog psa i povedite je u šetnju s vama. Skupa se zabavljajte s njim, to bi trebao biti opušten i zabavan spoj. Ako nešto ne ispadne dobro uvijek možete okrivit psa!

Odvedite je u kino

Nekada su parovi često odlazili na spojeve u kino. Zašto svoju izabranicu ne biste pozvali u kino na neki dobar film? Pazite na izbor filma, izbjegavajte akcijske s puno nasilja i drame. Izaberite neki lagani film s dobrom pričom. Poslije filma pozovite ju na kolač u slastičarnu.

Mogućnosti i ideja za jeftine spojeve je puno. Razmislite, glavna vodilja neka vam bude originalnost i jednostavnost, ne komplicirajte!

intimatemedicine.com.hr