Hoće li novi svadbeni hit doći i u Hercegovinu?

Vjenčanje
Getty images

Sklapanje braka se smatra najvažnijim danom u životu mladenaca, dan koji pripremite korak po korak kako nešto ne biste propustili, zaboravili i kako bi vaša svadba tekla po špagi, a i kako bi zabavili svoje uzvanike.

Međutim, svaka država, odnosno njeni stanovnici njeguju različite tradicije i način proslave svadbe. Hercegovački svatovi koji obiluju tradicionalnim načinima proslave vjenčanja, kao što je darivanje mlade, kićenje svatova, "kupnja mlade“, bacanje jabuke s kovanicama i slično, mogli bi dobiti novi način zabavljanja okupljenih gostiju.

Sadržaj se učitava...

Naime, britanska tvrtka "A Wedding Wonderland i Mr Bouncy Castle" odlučila je ponuditi mladencima novitet, koji je već postao hit u svadbenim slavljima. Oni su mladencima omogućili novi vid zabave i razbijanje tradicionalnog načina zabavljanja gostiju tijekom najveselijeg dana.

Ova tvrtka mladencima nudi uslugu unajmljivanja bijelog dvoraca na napuhavanje koji bi gostima poslužio kao trampolin za zabavu i opuštanje.

Sadržaj se učitava...

Hoće li novi hit isprobati i hercegovački mladenci u svojim svatovima, posebno nakon što dosta njih moralo odgoditi najljepši dan u životu. Unajmiti trampolin uopće ne izgleda kao loša ideja kako bi se proslavila normalizacije stanja, a i kako bi vaše vjenčanje dobilo još jednu zabavnu notu.

Kako navodi The Hook, tvrtka Wedding Wonderland omogućila je ljudima i da si sami dizajniraju dvorac po svom ukusu čime svaki dvorac mladenci mogu prilagoditi dizajnu vjenčanja.

Sadržaj se učitava...

"Ovo je stvarno odličan dodatak vjenčanju koji će zabaviti i mlađe i starije goste. Jedini je problem što će dame morati malo više paziti na svoje haljine." navode iz tvrtke Mr Bouncy Castle.

Dvorac kao na ovim slikama je 2019. godine na svom vjenčanju imala mladenka Tor Cox. Taj dan je malenu nezgodu s haljinom doživjela i jedna od njezinih djeveruša koja se zanijela u skakanju na trampolinu i poderala haljinu. Srećom, na vrijeme su joj nabavili novu haljinu.

Sadržaj se učitava...

"U svakom slučaju, dvorac je bio najuzbudljiviji dio našeg velikog dana i drago mi je što smo ga odlučili imati!", izjavila je Tor.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.