Hercegovački kvizaš Dominik Udženija uskoro kao sastavljač pitanja i za televizijske kvizove

Pub kviz
Facebook

Dominik Udženija je 26-godišnji voditelj i organizator pub kvizova diljem Hercegovine i Hrvatske.

Trenutno ''ima prste'' u čak četiri kviza koja se odvijaju na različitim lokacijama : ''Republic baru'' u Ljubuškom, ''Azzurro baru'' u Čapljini, ''Tropic caffe Riva'' u Čapljini i ''Caffe Kužina'' u Metkoviću.

Kvizaško iskustvo kao organizator i voditelj je stekao u Splitu za vrijeme studentskih dana gdje je organizirao pub kviz u dva lokala ''Domaćin'' i ''Teatar'', a organizirao je i tri donatorska pub kviza za djecu oboljelu od malignih oboljenja ( udruga Nora Šitum) u ''Caffe bar Meus'' u Zagrebu.

Ono što bi moglo rastužiti sve posjetitelje njegovih pub kvizova je moguće povlačenje sa PUB kviz scene.

''Protekli tjedan sam dobio jedan upit u vezi sastavljanja pitanja za jedan TV kviz. Radi se o jednoj lijepoj ponudi i treba proći neko vrijeme da razmislim budući da bi vrlo vjerojatno morao promjeniti i mjesto prebivanja što mi u ovom trenutku ne odgovara iz više razloga. Budući da će do sredine travnja neke ''stvari'' biti jasnije, sukladno tome će biti i moja odluka.''

Za kraj dodaje: ''Ako i odem, nije smak svijeta. Ima tu dosta dobrih sastavljača i organizatora, baš kao i znalaca. Tako smatram da hercegovačka kviz scena ima budućnost, sa mnom il bez mene. Na kraju krajeva tko sam ja?'' šaljivo za kraj dodaje ovaj mladi inženjer iz Čapljine.