George Clooney svakom od svojih 14 prijatelja poklonio milijun dolara

George Clooney
CNN

Godine 2013. holivudska zvijezda George Clooney svakom od svojih 14 prijatelja odlučila je pokloniti milijun dolara složenih u aktovkama, a u razgovoru za magazin GQ sada je napokon otkrio što se zapravo krilo iza takve odluke.

Njegov bliski prijatelj i poslovni suradnik Rande Gerber nedavno je otkrio kako je i on od holivudske zvijezde dobio milijun dolara. Zajedno s Clooneyjem i Mikeom Meldmanom, Gerber je osnovao tvrtku Casamigos specijaliziranu za proizvodnju tekile, a koju su 2017. godine prodali za milijardu dolara.

Na pitanje novinara magazina GQ o tome zašto je svakoga od svojih 14 prijatelja odlučio počastiti s milijun dolara, Clooney je izjavio kako je u to vrijeme bio samac te nije imao velika očekivanja da će se ikada oženiti i osnovati obitelj.

'Ono što imam su ti momci koji su mi, u razdoblju od 35 godina, svi pomogli na ovaj ili onaj način. Spavao sam na njihovim kaučevima kad sam bio švorc. Posudili su mi novac kad ga nisam imao. Pomogli su mi na brojne načine tijekom godina, a i ja sam njima. Svi smo jako dobri prijatelji', otkriva Clooney našalivši se kako će svoje prijatelje staviti i u oporuku ukoliko ga udari autobus.

Godine 2013. Clooney je milijun dolara svakom od 14 prijatelja uručio u luksuznim aktovkama nakon što ih je pozvao u svoj dom, a u intervjuu za GQ otkrio je i kako se navedeno dogodilo točno godinu dana prije nego što je izrekao sudbonosno 'da' slavnoj odvjetnici za ljudska prava, Amal Clooney.