FOTO  Emotivni Gibonni o Oliveru Dragojeviću: On je najvoljeniji čovjek u našem narodu

gibonni i oliver

A tijekom koncerta emotivno se prisjetio i Olivera. Već od prvih taktova „Dvije duše" , s kojima je započela subotnja Gibina glazbena čarolija u najvećoj hrvatskoj dvorani, njegova vjerna publika uglas ga je pratila puna tri sata.

- Moja publika čita, moja publika sluša glazbu, nije zavedena, ne možeš ih zavesti nekim trendovima, jer da ih možeš zavesti trendovima, svi bi otišli od mene , kad bi gledali što je moderno, nego ljudi imaju svoj ukus, svoju kičmu i znaju što vole! - govori Gibonni.

Splitski pjevač je priznao za medije da mu je upravo njegova publika, koja je uz njega već četvrt stoljeća, omogućila njegov najveći životni uspjeh.

- Nisam dugo morao raditi kompromise. Mislim da je to najbolje od svega. U biti zahvalan sam publici. U jednom trenutku kad je publika svratila pažnju na moj rad, to je bio trenutak kad je meni uspjeh omogućio nekakvu autonomiju u odnosu na managere, medije, diskografske kuće - iskren je Gibo.

I dok je redao hit za hitnom na pozornici mu se pridružilo čak 60 vrhunskih glazbenika za mnoge je najemotivniji trenutak koncerta bio kad je Gibonni publici povjerio da mu je iznimno teško jer s njima nije, njegov kako kaže, brat Oliver Dragojević.

- Najjednostavniji je od svih nas i najnormalniji je od svih nas. Beskrajno ga volim i šaljemo mu sve najljepše misli, energije i molitve. Mislim da mu svi žele sve najbolje. Možda je on najvoljeniji čovjek u našem narodu. Ne postoji ni jedna osoba, bilo da se radi o taksistu ili nekome na blagajni da ne pita za njega bi pozdravi ga - emotivan je bio Gibonni.

Osvrnuo se i na izjave Zlatka Pejakovića u emisiji „Petkom s Petkom" kako Oliver nije legenda, za što je kasnije rekao da je bilo u šali.

- Nije to naš svijet. Mislim da njega tako promatrati je totalno promašeno. Njega treba gledati izdvojeno. On je poseban, potpisujem na svim jezicima svijeta da je to istina! - zaključio je Gibo.