VIDEO  DOBIO OTKAZ PA POSTAO ZVIJEZDA Postao popularan ukazujući na ljudsku glupost, prati ga 76 milijuna ljudi

DOBIO OTKAZ PA POSTAO ZVIJEZDA Postao popularan ukazujući na ljudsku glupost, prati ga 76 milijuna ljudi

Khabane Lame, 21-godišnjak iz Chivassa na sjeveru Italije, u ožujku prošle godine izgubio je posao u jednoj tvornici. Tada se vratio živjeti kod svoje obitelji, a njegov otac nagovarao ga je da počne tražiti drugi posao. No Khabane se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je kreirati sadržaj za aplikaciju TikTok.

Danas na toj platformi broji 76.8 milijuna pratitelja te je postao jedan od najbrže rastućih korisnika. 'The New York Times' piše kako bi uskoro mogao postati jedan od najplaćenijih kreatora sadržaja na TikToku ako nastavi ovim tempom. "Ljudi se smiju zbog mojih izraza lica", rekao je Khabane za spomenuti medij.

Sadržaj se učitava...

Njegovi videi na TikToku baziraju se na često nepotrebnim takozvanim 'life hackovima', ukazujući na njihov apsurd. Mladi TikToker pokazuje kako se isti ti zadaci mogu izvoditi na puno jednostavniji način. Primjerice, u svojim videima pokazuje kako se bananu jednostavno može oguliti, umjesto da se nareže nožem. Pri tome nikada ne kaže niti jednu riječ.

"Kada sam imao 10 milijuna pratitelja, shvatio sam da mi doista ide dobro, a sada ovaj posao radim na puno radno vrijeme", zaključio je Khabane, prenosi Index.