Djevojka od 15 godina rodila putem carskog reza, jer nema vaginu !

Liječnici diljem svijeta vjerojatno su ostali šokirani nakon što su čuli priču koja dolazi s Crnog kontinenta, a one liječnike koji su svjedočili neobičnom događaju vjerojatno šokira činjenica da sperma može biti zaista izdržljiva.

Naime, prije oko 22 godine djevojka stara 15 godina došla je liječnicima s klasičnim simptomima trudova. Liječnici su joj željeli pomoći, no ustuknuli su kada su primijetili da djevojčica iz države Lesoto zapravo nema vaginu.

Liječnici su kazali kako je inspekcija vulve pokazala da nema vaginu već samo ulegnuće u koži, a djevojku su tako morali poroditi putem carskog reza. Afrikanka se rodila s genetskim poremećajem, anomalijom Mullerovih kanala ili Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser sindromom.

Ginekolozi su za takav poremećaj znali, no načuditi se nisu mogli tome što je 15-godišnjakinja ostala u blaženom stanju unatoč tome što nema vagine.

Oralno zadovoljavala dečka, a bivši je ubo nožem u abdomen

Pregledom medicinske dokumentacije otkrili su kako je žena prije 278 dana završila u bolnici zbog uboda nožem u trbuh, dok prosječna trudnoća traje oko 280 dana.

Liječnici su tada zaključili ikako je djevojka, prije nego je ubodena u poručje abdomena, imala oralni seks s novim partnerom. Tada ih je, tvrde uhvatio njezin bivši dečko koji se razljutio i zadao joj ozljede nožem. Djevojka je u bolnicu došla s praznim želucem u kojem se nalazilo vrlo malo kiseline. Zadobila je dva uboda koji su joj u potpunosti otvorila trbušnu šupljinu.

Liječnici vjeruju kako je sperma do reproduktivnih organa stigla upravo putem ozlijeđenog probavnog trakta. Brojni liječnici tvrde kako je spermu teško uništiti, te ukoliko od stotina milijuna spermija uništite 90 posto još uvijek postoje deseci milijuna.

javno.com