Deset bizarnih priča o kondomima

Mogu da vam spase život i na pučini

Jedna žena napila se na krstarenju i u tijekom noći ukrala kutiju kondoma, s kojima se kasnije prevrnula preko palube u otvoreno more. Srećom po nju, hladna voda ju je dovoljno rastrijeznila da je uspjela da napuše sve kondome koje je imala kod sebe i napravi improvizovani splav na kojem je plutala tri dana, sve dok je nisu spasili

U Švedskoj kondome dijeli Hitna pomoć

Šveđani su uveli službu Hitne pomoći koja dijeli kondome. Pošto ozbiljno shvataju zaštitu od seksualnih bolesti, kola Hitne pomoći se vozikaju po gradskim "vrućim mjestima" i besplatno dijele kondome svojim sugrađanima raspoloženim za akciju.

Prezervativi u spreju

Njemački naučnici rade na lateksu u prahu koji bi bilo moguće nanositi sprejom poput dezodoransa. Proizvod još nije usavršen, ali ako želite da im budete pokusni kunić, slobodno im se javite. "Evo stižem draga, samo da se isprskam."

Beeeeeeee

U prošlosti su se kondomi pravili od ovčijih, telećih i kozijih iznutrica. Neki čak i od riblje kože. Nakon uporabe bi se ispirali vodom i ponovo koristili. Kladimo se da vam sada lateks i ne izgleda tako loša opcija.

Super su za izazivanje požara

Napunite četvrtinu kondoma vodom. Prikupite suha drvca ili papir i zapalite ih. Podignite kondom iznad zapaljene vatrice tako da se svijetlost probija kroz opnu. Konkavan oblik kondoma će projektirati svijetlost u jednu točku, koja će vrlo brzo da bukne u plamen.

Najveći kondom na svijetu

Najveći svijetski kondom je dug, odnosno visok 70 metara. Argentinski umjetnici koji su ga napravili za Dan borbe protiv HIV-a navukli su ga na najfalusoidniji objekt koji su mogli da nađu - ogroman obelisk.

Unose sasvim novu dimenziju u gađanje balonima na mokrim žurkama

Pošto u prosječan prezervativ stane oko pola litre tečnosti, tradicionalna gađanja vodenim balonima, odnosno vodenim kondomima postaje novo, uzbudljivo iskustvo.

Puščani kondomi

Američki vojnici koriste kondome tako što ih, umjesto na svoje međunožne pucaljke, stavljaju na vrhove puščanih cijevi, kako bi spriječili da pjesak i prašina upadaju u njihova osjetljiva oružja i izazivaju smrtonosne zastoje. Tako je to kad se ne koriste kalašnjikovi.

Pećinski kondomi

Većina pećinskih slika prikazuje prizore lova i magijske rituale. Ali neki prikazuju i kondome, ali i scene eksplicitnog seksa. Oslikani zidovi pećine u Kambarelu u Francuskoj, stari između 12 i 15 tisuća godina, prikazuju veliki broj povijesnih predhodnica kondoma. Izgleda da su i naši preci vodili računa o planiranju poroda i uživali u neobaveznom seksu, baš kao i mi.

Nazubljeni kondomi

U pitanju su ženski kondomi koji se umeću u vaginu i koji oštrim zubcima treba da služe kao zaštita od silovatelja. Nije nam poznato kako su se pokazali u praksi, ali ideja je istovremeno zastrašujuća i briljantna. Da vidimo tog "junaka" koji će se nakon ovog iskustva usuditi da napastvuje još neku ženu, ako uopće bude i imao čime.

Izvor: tinybytes.me