Bosanci i Hercegovci prvaci Europe po dužini penisa

S prosječnom dužinom penisa od 18,34 centimetra, Bosna i Hercegovina zauzima treće mjesto u svijetu, a samo su ispred Bosanaca i Hercegovaca muškarci iz Konga i Ugande.

Podatak koji odmah upada u oči i pomalo je indikativan, ali može ići u prilog BiH, jest da su ovim istraživanjem obuhvaćeni, po uzorku na stotinu osoba, muškarci s cijelog područja Bosne i Hercegovine.

Naši najbliži susjedi u Hrvatskoj i Srbiji pripadaju zlatnoj sredini: tako je prosječna dužina penisa muškaraca u Hrvatskoj -14,27 centimetara, dok se muškarci u Srbiji mogu za razliku od Hrvata pohvaliti kojim milimetrom više: naime, muškarci u našoj istočnoj susjednoj zemlji imaju prosječnu dužinu penisa koja iznosi -14,87 centimetara.

Slovenci su nešto obdareniji od Hrvata i Srba, ali još uvijek daleko zaostaju za Bosancima i Hercegovcima. Naime, prosječna dužina penisa kod Slovenaca je - 15,33 centimetra.

Samo se na prostorima bivše Jugoslavije o Bosancima i Hercegovcima zbijaju šale i pričaju vicevi, ali egzaktne činjenice o tim ljudima upravo govore suprotno. Veliki je broj ljudi iz BiH koji žive diljem svijeta i uspješni su poslovni ljudi, kao i inovatori i priznati stručnjaci u brojnim slučajevima.

U istraživanju nisu navedeni parametri po kojima je urađena analiza, no činjenice upućuju na pojedine indicije i trendove zabilježene u svijetu u posljednjih dvadesetak godina.

Na svjetskoj karti dužine penisa, pored već pobrojanih muškaraca iz Konga, Ugande i BiH, u gornji dom "muške elite" spada Venezuela s prosječnom dužinom od 17,03 centimetra, slijede ih Mađari sa 16,51, dok su Francuzi na šestom mjestu s prosječnom dužinom penisa -16,01 centimetar. Najboljih sedam zaključuju Česi s prosjekom od 15,89 centimetara.

Muškarcima koji su pri dnu te svjetske karte, poput Kineza, Indijaca i Korejaca koji nose neslavnu titulu "najkraćeg" s manje od 10 centimetara, uvijek preostaje utjeha "sjajnih tehničara".

Dnevni list