Angelina otkrila zašto se nije udala za Brada

'Sretni ste kada su vam djeca zdrava i sretna ili kada osjećate da ste dobro odradili svoj posao. Ali, veći dio života je održavanje neke ravnoteže', ispričala je Angelina Jolie Ivani Nanut u intervjuu za Red Carpet.

Kako su troje od šestero djece posvojili, Angelina puno vremena posvećuje upravo razgovoru o sirotištu i njihovim biološkim majkama.

'Posvojenje je nešto o čemu smo uvijek razgovarali. Svojem prvom sinu Madu pričala sam o njegovoj majci, o sirotištu, pokazivala fotografije rodnog mjesta, mjesta gdje smo se upoznali. Tako da to nikada nije bilo iznenađenje, kod nas u kući su sirotište i biološka majka dobre riječi. Moja starija djeca odlazila su sa mnom u sirotište da bismo doveli kući njihovu braću i sestre. Njima je to normalno', otkrila je Angie, koja je u sretnoj vezi s Bradom već šest godina. No, brak im još uvijek nije najvažnija stvar u životu.

'To što nismo u braku ne znači da ne vjerujemo u brak. Počeli smo kao obitelj, ja sam već imala dijete i ubrzo smo posvojili još dječice. Počeli smo s djecom i to je najveća obveza koju možeš imati s nekom osobom. Kako smo već prešli tu granicu, činilo nam se da su djeca ta koja te najviše vežu. Brak bez djece može biti privremen, ali kad već imate djecu kao par, prešli ste najveću prepreku, preuzeli veliku obvezu, stoga se brak nije činio toliko važnim', iskrena je bila Angie.

Izvor: Net.hr