Angelina Jolie glumi superheroja u novom Marvelovom filmu ‘The Eternals’

Kao i Marvelovi drugi projekti, detalji o filmu bili su držani u velikoj tajnosti piše The Hollywood Reporter, koji je objavio vijest da je glumica krenula u pregovore s Marvelom krajem ožujka. Tada su predstavnici tvrtke Marvel odbili komentirati HuffPostu o potencijalnom kastingu.

Marvel je u subotu najavio da će Jolie glumiti uz Salmu Hayek, Richarda Maddena, Briana Tyreeja Henryja, Kumaila Nanjianija, Lauren Ridloff i Dona Leeja. Redateljica Chloé Zhao će režirati film, koji je trenutno u pretprodukciji i postavljen za objavljivanje 6. studenog 2020. godine. Priča se temelji na seriji stripova, podrijetlom iz 1976., u kojoj su nastali genetski modificirani ljudi Eternalsi, kozmička bića poznata kao Nebeski, koji su također stvorili i neke podmukle kolege, Deviante. Jolie će glumiti Thenu, jednu od Eternalsa koja ima super snagu, brzinu i izdržljivost, rekao je Marvel u subotu.

Ranije ove godine, rukovoditelji tvrtke Marvel nagovijestili su kako bi film mogao imati i prvog Marvelovog otvoreno gay vodećeg lika. Poticaj studija da uključi raznovrsniji raspon likova superheroja potaknut je ogromnim uspjehom filmova “Black Panther” i “Captain Marvel”.

elle.hr