5 razloga zašto muškarci obožavaju striptiz klubove!

Nives Celzijus, zanimljivosti, sexy, mladi sex

Vjerojatno ne postoji bolji način kako izmamiti osmjeh na lice muškarca, nego da ga pozovete u striptiz klub. Predstavnike muškog spola privlači golo žensko tijelo, koje se izvija oko štange u striptiz klubu. Također je činjenica da su mnogi visoko unosni poslovi i transakcije dogovoreni u striptiz klubovima diljem Europe i SAD-a, u Hrvatskoj je to još nekako u povojima. Ukoliko ste jedan uod zaljubljenika u striptiz, pročitajte ove razloge, možda ćete se prepoznati!


Iznenadite ga nekim kućnim striptizom. (jlp)


Iznenadite ga nekim kućnim striptizom. (jlp)


Muškarci vole striptiz klubove jer:


1. Nema sumnje da će tamo biti lijepe, mlade i gole djevojke. Svaki muškarac kojem to nije niti malo privlačno treba se zapitati bi li išao tamo da su sve te navedene stvari suprotne. Činjenica je da muškarci (barem oni heteroseksualno usmjereni) obožavaju gola ženska tijela. Što su žene razotkrivenije to bolje. Osim toga u striptiz klubovima ne treba moliti i pitati kako bi se vidjelo golu kožu. 


2. Na taj način prožive svoje fantazije. Iako su u dugoj, ozbiljnoj, iskrenoj, ljubavnoj vezi većina muškaraca mašta o aferi s dugonogim i prsatim ljepoticama. Ljepotice im se čine idealnima. Iako većina muškaraca nema mogućnost biti s ženama koje su nalik barbikama, ovim putem ispune im se bar neka maštanja. Te fantazije lako ostavruju u striptiz klubovima, provodeći tamo nekoliko sati.


3. Ih usrećuje. Osim depresivnih muškaraca koji odlaze tamo s društvom oplakivati sudbinu i onih koji se dođu zabavljati svi na kraju izlaze sretni. Na niti jednom drugom mjestu nije moguće vidjeti toliko ozarenih i nasmješenih muških lica, kao što to možete vidjeti u striptiz klubovima.

4. Ih smiruje. Činjenica je da u tim klubovima hodaju i plašu polu gole djevojke, muškarcima se čini kao da su u nekakvoj vrsti muškog raja. Nije čudno da se tamo potpisuju ugovori i dogovarju poslovi, jer su svi pozitivni i dobro raspoloženi.


5. I tako će to sve sami platiti na kraju. Za odprilike iste novce koje bi potrošili u nekom drugom klubu, u striptiz klubovima barem mogu gledati u ženske grudi bez oklijevanja, i prijekornih pogleda žena.

Muškarci ne mogu razumjeti odbojnost žena prema striptiz klubovima i zašto su žene toliko protiv toga. Neke se trude da njihovi partneri više ne sudjeluju u takvom “prljavom” načinu zabave, ali u tome nisu uspješne. Muškarci su muškarci i to će tako ostati. Zauvijek će ih privlačiti žene golih tijela, stoga je bolje da se s tim pomirite i pokušate s njim otići koji put, pa se dobro zabaviti. Možete mu i sama pripremiti kakav izazovan striptiz pa time zadržati svu pažnju na sebi!

intimatemedicine.com.h