VIDEO  ZA NAS Amel Ćurić i Mostarac Adi Šoše oduševili izvedbom velikog hita

Adi Šoše, Amel Ćurić
YouTube

Pjesma "Za nas", koju je Amel Ćurić snimio s pjevačem grupe Miligram, Mostarcem Adijem Šošom, već na prvo slušanje naišla je na pozitivne reakcije publike, sudeći prema komentarima fanova.

"Suradnju je inicirao autor pjesme Amil Lojo koji je izrazio želju da Adi i ja sninimimo nešto zajedno. Obojica smo se složili da je upravo pjesma 'Za nas', koju je ranije otpjevao Adis Škaljo, jedna od najboljih Amilovih pjesama ikad i koja i Adiju i meni savršeno odgovara. Otpjevali smo je u produkciji Al Music i na prvo slušanje smo znali da smo napravili odličan izbor. Uvijek mi je zadovoljstvo raditi s Amilom, a Adija kao mlađeg kolegu jako cijenim i mislim da je jedan od najtalentiranijih mladih pjevača današnjice, što je pokazao i u ovoj pjesmi", kazao je Ćurić.

Sadržaj se učitava...

S druge strane, Šoše je priznao da je od djetinjstva pratio Amelov rad i volio slušati njegove pjesme. Zahvalan je Amilu što je inicirao suradnju s Amelom.

"Ovo je spoj jednih od najjačih vokala na našim prostorima. Zadovoljstvo je raditi s njima", poručio je autor pjesme Amil Lojo.

Osim toga, Amel je najavio i novu pjesmu, za koju je nedavno objavio teaser, a koju je snimio upravo u suradnji s Lojom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.