VIDEO  Uvrede kojima je žiri 'počastio' natjecatelje HTZ-a

...a ne njega koji je u braku. Anđa je bila isto žestoka, dok je Fox bio gotovo neprimjetan. Potraga za zvijezdama ni ovaj put nije protekla bez bolnih komentara. Pa je tako sezonu otvorio Tony Cetinski rekavši Bojani Žamariji da bi je na londonskom aerodromu optužili da je terorist kako pjeva.



Cetinski podbadanja nije štedio ni svoju kolegicu iz žirija Anđu Marić kojoj je rekao da 'melje u pi**u', a Eni Banfić (19) koja je osvojila srca žirija svojom izvedbom pjesme Con Te Partiro rekao je kako bi Anđu mogla naučiti pjevati. Anđa je njegovu šalu ispratila riječima 'mislila sam da ćeš me ti naučiti pjevati na tvoj mikrofon'.



A da opasna zna biti Marićka je pokazala kad je ljepuškastoj i visokoj Ivani Škoro (17), koja je nakon prošle godine opet odlučila okušati sreću u HTZ-u, rekla da ide na krive audicije jer bi joj bilo bolje da šuti i bude lijepa. Odnosno da se bavi manekenstvom.



Žiri je oprao i mlađahnog Kristijana Nikšića koji još nije do kraja mutirao kojem su rekli da je između pačeta i žabe, odnosno između muškog i ženskog spola.



No nekima su i tepali. Pa je tako Luciji Kokor (19) Cetinski priznao kako se od njenog odličnog glasa naježio. I to prvi put ove sezone.



Oduševio je i apsolvent likovne akademije iz Siska Ivan Novak koji je jednu od pjesama posvetio Anđi.



Pravim "bluzerskim" glasom predstavila se Lucija Čustić kojoj je Tony savjetovao neka bježi dok joj Anđa nije iščupala grkljan i ukrala taj predivan glas.



A kao sol na ranu na kraju stigla je i Franka Kalfić kojoj je ovo bio čak treći nastup na HTZ-u. Ni to što se Tony našalio kako bi je Anđa Marić trebala zažvaliti nije joj pomoglo da ovaj put ostvari svoj san i prođe dalje.




net.hr