VIDEO  Poslušajte ´Lolu´, novi Severinin hit

SeveFanClub objašnjava kako je Seve jedna od deset odabranih izvođača s područja Balkana koji su na albumu Miligram otpjevali deset pjesama.

Uz nju, na albumu su zapjevali i Željko Joksimović, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Tifa, Kaliopi, Milena Vučić, Emina Jehović, Alen Ademović i Saša Matić. Pjesme je napisao Aleksandar Milić Mili, koji je između ostalog autor labuma Cece i Lepe Brene.

Stihove pjesama napisala je Marina Tucaković, a one koji glase 'Rekla sam mu da ga volim, da mi srce krvari, a on meni "Kako molim, kada srca nemaš ti", pjeva upravo Severina.

Uskoro i spot za pjesmu

Seve je pjesmu snimila u listopadu u Beogradu, netom pred koncert u Areni. Mili je za SeveFan Club izjavio kako je odmah s idejom o albumu došla i ideja da na njemu bude i Severina.

Što se tiče same pjesme, doznaje se kako je riječ o veselom uratku ljubavne tematike. U glavnoj ulozi je djevojka iz grada Lola, koja je donijela svojevrsne odluke o životu. Uskoro će za ovu pjesmu biti snimljen i spot, a doznaje se kako nije isključena ni mogućnost da sve zvijezde s albuma Miligram održe i zajednički koncert.