VANNA OTVARA VEČERNJU POZORNICU "Dođite na Advent, čeka vas iznenađenje i neće nam biti hladno"

Vanna
Filip Bušić

Večernja pozornica Adventa u Mostaru upalit će svoje reflektore i službeno od sutra navečer, kada će publika dobiti priliku da zapleše uz pažljivo izabrane tonove hrvatske i regionalne zvijezde Vanne, koja je ranije u svom obraćanju Mostarkama i Mostarcima najavila ludu zabavu. U razdoblju do 30. prosinca posjetitelji će imati priliku nazočiti čak 34 glazbena događaja, a svi oni će samo najvećim hitovima i notama dodatno obogatiti već čarobnu atmosferu Adventa.

Zasigurno,  Advent u Mostaru ulazi u novu, živahniju fazu s početkom svog glazbenog programa, a tim povodom Vanna je poslala poruku svim obožavateljima te je najavila i iznenađenje koje bi moglo obradovati publliku.

Vanna

„Nudim samo najbolje, hladno nam neće biti, što zbog plesanja, što zbog dobrog vremena. Dođite, jer vas čeka jedno zgodno iznenađenje i to vama u čast“, poručila je Vanna.

Advent u Mostaru svake godine privlači brojne posjetitelje, a ovogodišnji program je posebno svečan, što danima unatrag pokazuju i najavljuju prepune ulice posjetitelja. Grad je preplavljen blagdanskim duhom, a ulice krase svjetleće dekoracije i zimske kućice koje su raspoređene u srcu grada te nude širok spektar sjajnih proizvoda - od tradicionalnih rukotvorina, preko ukusnih gastronomskih delicija, do toplih napitaka koji griju u hladnim zimskim noćima.

Vannin nastup predstavlja vrhunac programa koji je pažljivo osmišljen kako bi pružio posjetiteljima ne samo glazbeni užitak, nego i priliku za stvaranje trajnih uspomena, a očekuje se velika posjećenost.

Vanna

Organizatori su se pobrinuli da atmosfera bude toplo dočarana ne samo kroz glazbu, već i kroz vizualni identitet i ugođaj koji pruža Advent u Mostaru, pa tako svjetla koja blješte u noći, mirisi zimskih delicija i zvuci blagdanskih pjesama stvaraju osjećaj zajedništva i radosti.

Naposljetku, Advent u Mostaru je mjesto gdje se susreću tradicija, kultura, gostoprimstvo i vrhunska zabava, a s Vanninim nastupom očekuje se da će ovaj događaj postati još jedan dragulj u nizu prekrasnih trenutaka koje ovaj grad nudi tijekom blagdanske sezone.

Posjetitelji se pozivaju da se pridruže ovom blagdanskom slavlju i dožive čaroliju Adventa u Mostaru, koji svake godine dokazuje zašto je jedno od omiljenih adventskih odredišta u regiji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.