UHIĆEN SIN TINE TURNER 64-godišnjak pokušao pojesti drogu prije oduzimanja

Tina Turner,Ike Turner
EPA

Ike Turner Jr., sin pokojnih glazbenika Ike i Tine Turner, uhićen je u Teksasu prošlog mjeseca zbog sumnje da posjeduje crack i pokušava sakriti dokaze, objavio je jučer magazin People. Policija u Alvinu u Teksasu uhitila je 64-godišnjaka nakon što je kod njega pronašla 1.7 grama cracka, jednog od oblika kokaina, i 0.7 grama metamfetamina, piše časopis People.

Ike Turner Jr., koji je također glazbenik, osuđen je na zatvor 18 dana. Incident se dogodio prije nego što je njegova majka umrla u 83. godini 24. svibnja. Turner je vozio bijeli Ford Fusion iz 2013. kada su ga policajci zaustavili zbog manjeg prometnog prekršaja, rekla je policija. 

Pokušao sakriti drogu

Kapetan Q.T. Arendell iz policijske uprave Alvin rekao je za People da su policajci zaplijenili drogu nakon što su otkrili da ju je Turner pokušavao pojesti prije nego što su mu je policajci uspjeli oduzeti. Turner se trenutno nalazi u zatvoru u okrugu Brazoria i određena mu je jamčevina od 70.000 dolara.

Ike i Tina Turner imali su četvero djece, uključivo i Ikea Turnera Jr. Tina je imala sina Craiga sa saksofonistom Raymondom Hillom prije nego što se udala za Ikea Turnera i posvojila njegova dva sina, Ikea Jr. i Michaela, koje je imao iz prethodne veze. 

Ike Turner je posvojio Craiga, a imali su i jednog zajedničkog biološkog sina, Ronnieja. Craig se ubio 2018., a Ronnie je umro u prosincu prošle godine zbog komplikacija vezanih uz karcinom u kasnom stadiju, piše Index.hr.