TUŽNA VIJEST Preminuo jedan od omiljenijih natjecatelja showa 'Život na vagi'

život na vagi
RTL

Neven Vuljanković, natjecatelj u prvoj sezoni showa "Život na vagi", jutros je preminuo u 40. godini. Simpatični kandidat koji je ostao upamćen kao najteži kandidat prve sezone preminuo je u bolnici, doznaje RTL.hr.

Vijest o njegovoj smrti šokirala je i rastužila produkciju te ostale kandidate prve sezone s kojima se Neven borio protiv suvišnih kilograma.

Neven je bio najveći kandidat prve sezone showa sa svojih 240,2 kilograma, a tu je titulu držao čak do četvrte sezone. Živio je u Vrbovcu sa suprugom Ivanom. U show je ušao jer je želio djecu, čemu je na putu stajala njegova težina. 

Suprugu Ivanu je upoznao putem Facebooka još 2009. godine, a sve je postalo mnogo kompliciranije kad je saznao da Ivana živi u Kanadi. Međutim, baš kao svaka prava ljubav, ni njihova nije imala granice, pa su se nedugo zatim našli u Kanadi i započeli vezu, piše RTL.

Tužna vijest izazvala je reakcije na društvenim mrežama, na Facebooku se javila i natjecateljica posljednje sezone, Vijoleta Taleski, koja je izrazila sućut obitelji, kao i brojni gledatelji popularnog showa.