Toni Pavić predstavlja novu pjesmu i spot 'Tuga jača od ljubavi'

Toni Pavić
Luka Mamuza

Plesni ritam i nježna melodija i stihovi krase novu pjesmu Tonija Pavića Tuga jača od ljubavi čiju glazbu i stihove potpisuje Toni, a aranžirao ju je u suradnji s Gabrijelom Prusinom. "Noćas tuga jača je od ljubavi, noćas suze brže su od pameti“ brzo ulazi u uho, a u ljubavnim će se stihovima mnogi pronaći.

Sadržaj se učitava...

"Prije nekoliko mjeseci sam konačno dovršio svoj kućni studio i zahvaljujući tome uveo sam novi režim rada. Svakodnevno i intenzivno radim na novim pjesmama, što za sebe, što za druge, a ova pjesma je rezultat novog načina rada. Drago mi je da je od ideje do realizacije prošlo zaista malo vremena i zaista mala ekipa je napravila ogroman posao“, otkriva Toni.

Toni Pavić

Spot je režirao Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna, a audio produkciju potpisuje Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara.

Toni Pavić je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju, kao i još zanimljivih pjesama.