TONI CETINSKI "Neće biti koncerta ako se ne povuku covid potvrde"

Toni Cetinski
ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Hrvatski pjevač Toni Cetinski ozbiljno razmišlja da otkaže svoj božićni koncert u Zadru, a razlog tome su covid potvrde koje se zahtjevaju od publike čak i na otvorenom.

"Već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru, a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo covid potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru. Da dobro ste čuli, na otvorenom. Ugovor nije potpisan, niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti, jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji, piše Cetinski.

"Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru. Volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu, ali eto ponavljam, covid potvrda na našim koncertima nije u skladu s našim životnim uvjerenjima  i ne želimo biti kupljeni judinim škudama kako bi promovirali, a kamoli podržali provođenje već spomenute potvrde, ističe pjevač.

"Već smo ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga i nije bilo lako jer novac je svima potreban. Ali eto nas, guramo nekako i živi smo i zdravi, hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda, gladi se ne boji. Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta, želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane. Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe, pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom.  Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude. Blagoslovljen i čestit Božić svima ma gdje bili, voli vas vaš Tony", zaključio je poznati glazbenik.