VIDEO  ToMa nas vodi u ljubavni brodolom uz 'jaku' baladu

ToMa u stolici
Gordan Svilar i Matija Redžak

Nakon jednog od najuspješnijih singlova godine, '193', ToMa predstavlja naslovni singl svojeg nadolazećeg debitantskog albuma 'Prevari me osjećaj'. 'Prevari me osjećaj' snažna je balada na kojoj je ponovno radio provjeren tim Lockroom, Jan Jakovljev i ToMa. 

Ljubavni brodolomi, vrtlozi emocija, usponi i padovi, odustajanje - sve su to slike kroz koje nas ToMa vodi u novoj pjesmi koju je napisao: "'Prevari me osjećaj' zaista je nešto na što sam najponosniji do sad. Da se razumijemo, svaka pjesma je izazov za sebe i svaka izaziva ponos. Ono na što sam najponosniji zbog ove pjesme je što sam uspio opisati jedno odustajanje od ljubavi, jedan životni pad koji nikad nitko nije očekivao da će se dogoditi u vezi. Pjesma nije autobiografska, ali je posvećena svima onima koji su nekoga morali pustiti, a mislili su da će se grliti cijeli život".

Tekst potpisuje ToMa, na glazbi je radio uz Jana Jakovljeva, a producentsku palicu dao je Lockroomu - jednom od trenutno najboljih producenata u Hrvatskoj, priopćeno je iz Dallas recordsa. 

Sadržaj se učitava...

"Nakon '193' nešto se dogodilo u tom našem odnosu. Najveće povjerenje trenutno imam u Lockrooma, a Jan je virtuoz koji svira sve što moje misli zažele, a ujedno i sam dobro piše pa ga smatram i dobrim glasom razuma dok stvaram", rekao je ToMa.

Nova pjesma dobila je i svoj vizualni identitet. Emotivan, crno-bijeli spot izašao je iz kreativne radionice produkcije 'Mukte', pod budnim okom glavnog producenta Jana Ercega. Minimalizam je najteže pogoditi u umjetnosti, a ovaj spot upravo je u tome i uspio.

Ova pjesma stiže svega nekoliko tjedana pred izlazak ToMinog prvog albuma: "Tko čeka dočeka!! Sretan sam da se konačno bliži dan kad ću u ruci po prvi put imati svoj vlastiti CD. Gradim ovu karijeru nekoliko godina i nažalost svako malo imam određene sumnje i strahove, ali zbog ovakvih uspjeha i konačno dostignutih ciljeva se isplati namučiti. 

Album će sadržavati neke od mojih dosadašnjih singlova, ali fokus stavljam na četiri nove pjesme koje će tada biti objavljene. Ponosan sam na sebe i svoju glazbenu obitelj koja je dio ove priče".