TIKTOKERICA NARAVILA KAOS Poslije ljetovanja u Europi treba vam odmor

odmor,ljetovanje,tiktokerica

Tiktokerica Lexi Jordan iz Amerike objavila je video sa svog odmora u Europi u kojem se požalila na činjenicu da stalno mora hodati, piše Index.hr.

"Svaki pojedini influencer koji mi je preporučio da posjetim obalu Amalfi zaslužuje da ga zatvore. Pokazuju vam prekrasne uvale i slatke male gradove, ali nitko ne spominje nedostatke", objasnila je na početku videa. 

Amerikanka se požalila da zbog nepristupačnosti lokacije stalno mora hodati, a u videu je napisala: "Ovo je fizički rad, a ne odmor." 

Sadržaj se učitava...

160 stepenica 

"Nemoguće je doći do ovdje. Prvo moraš doletjeti u Napulj, zatim sjesti na vlak od Napulja do Sorrenta da bi na kraju čekao trajekt na 40°C sa svom prtljagom", objasnila je. 

"Kada konačno dođeš do lokacije, da bi stigao do hotela koji su na vrhu brda, moraš prijeći 160 stepenica i tegliti sa sobom prtljagu jer nema ulica niti automobila", požalila se. 

Dodatno ju je naljutila i činjenica da je nekoliko puta nestalo struje jer grad nema infrastrukturu koja podržava ogroman broj turista.  

"Jadna. Morala si hodati"
Tiktokeri nisu imali lijepe riječi za nju, a komentari govore sve. 

"Zar nitko više ne istražuje o lokaciji prije putovanja?" upitao je jedna tiktoker, a drugi napisao: "Tipična Amerikanka." 

"Je li TikTok sad jedini izvor informiranja?" upitao je treći, a četvrti dodao: "Što je to teško u letenju do Napulja?" 

"Jadna. Morala si hodati", "Možda si trebala ostati kod kuće", "Uh, morala si putovati?", "160 stepenica, wow", "Dušo, kakva drama", samo su neki od komentara.