Thompsonov menadžer se oglasio o stanju njegovog sina

Marko Perković Thompson
Slobodna Dalmacija

Ništa nabolje nije išlo, rekao je za 24sata Denis Pletikosa, menadžer Marka Perkovića Thompsona (55). Pjevačevu sinu Anti Mihaelu (17) pozlilo je prošloga tjedna i prevezli su ga iz Splita u Zagreb. Imao je zatajenje srca i trenutačno se nalazi u bolnici.

Otkako je na službenoj stranici glazbenika objavljeno da je otkazao koncerte zbog zdravstvene situacije u obitelji, stotine obožavatelja uputile su poruke podrške Thompsonovoj obitelji. Nadaju se da će se tinejdžeru stanje brzo poboljšati i da će obitelj izdržati ove teške trenutke. Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić, a par ima petero djece - sinove Antu Mihaela i Petra Šimuna te kćeri Divu Mariju i blizanke Cvitu i Katarinu.

"Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje", ispričao nam je mendažer Denis pa dodao da je situacija baš teška.

Nakon što je prošlog tjedna otkazao koncert u Donjim Andrijevcima, sad je otkazan i koncert u Bobanovoj Dragi, koji je trebao biti u subotu, 16. srpnja.

"Samo neka njegov sin ozdravi uz Božju pomoć, a za pjesme uvijek ima vremena. Obitelj je na prvome mjestu", podržavaju obožavatelji Marka.

Umjesto Thompsona, nastupit će zadarski pjevač Mladen Grdović (63). Riječ je o koncertu uoči blagdana svetog Ilije. Umjesto u subotu, kad je trebao nastupiti Perković, Mladen će zapjevati u petak, i to uz predgrupu Afrodita. Kako navode organizatori, ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona s datumom od subote i dalje su u prodaji te vrijede za petak, pa svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona, istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca.

- Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka. Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našemu mjestu nekad u budućnosti. A sigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj - stoji u objavi na Facebooku.