Thompson podijelio poziv na molitvu za njegovog sina

Thompson
Robert Fajt/CROPIX

Marko Perković Thompson, koji proživljava najteže dane u svom životu, s obzirom da se njegov 17-godišnji sin nalazi u bolnici, putem svog profila na Facebooku podijelio je poziv na molitvu za mladog Antu Mihaela Perkovića.

Sadržaj poziva, kojeg je i sam Thompson prenio na službenom profilu, prenosimo u cijelosti:

"Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang.

"Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.

Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. "Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv. Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molitva za ozdravljenje

"Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja, Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela.

Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu, a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može)."

Ispod molitve stoji i potpis p. Mijo Nakić.